0
Vähemalt keegigi... Ära roni, tapab!

Pedagoogiline tekst

Ei, seekord jällegi ei taha ma kiisust*, ei kutsust**, Jukust***, ei nukkudest**** laulda. Emast***** ka mitte. Ja mis põhiline – ka poliitikast mitte. Olgu seekord lihtsalt üks pedagoogiline tekst…

* kiisu – ingl. k. pussy. Kui kassiemal on seksimise (sex) tagajärjel (pole kuulnud, et kassid raha vms võtaks isakassilt – free sex, vahest on isakasse ka mitu – orgy) palju kiisusid, siis nad antakse vahest tasuta ära (free pussy) või odavalt (cheap pussy). Kui ära anda ei saa, siis on tulemuseks alguses märg kiisu (wet pussy), pärast ligunenud kiisu (soaked pussy) :(

** kutsu – ingl. k doggy. Koerad on loomad (animal), kellel on pikk märg keel (long wet tongue), millega nad armastavad limpsida (lick). Vahest on koerad ulakad ja ehmatavad linde, näiteks tihaseid, nii et nad justkui maast lahti kargavad (bouncy tits). Samas väga suurelt kukelt (monster-size cock) või kutsu hoopis ise keretäie saada (spanking).

Koera ja kassi peetakse tavaliselt lemmikloomadena (pet. Tähelepanu, tõlkides “koduloomade pidamine” on õige vorm animal husbandry mitte petting !)

*** Juku – põhimõtteliselt on tegemist ulaka poisi (naughty boy) võrdkujuga Eesti rahvalugudest ja naljadest. Võimalik, et sellised naljad tekkisid juba pärisorjuse (bondage) ajal. Lugudes on Juku tavaliselt koerust täis, nö. koerpoiss (tähelepanu – antud kontekstis ei sobi kasutamiseks väljendid doggy-style või dog-boy !).

**** nukk – ingl. k. doll. Mänguasi noortele tüdrukutele (young girls) või poistele (young gays guys). Tavaliselt on nad väga ilusad (very beautiful), mõnikord ka üsna sarnased päriselule (real doll). Sama suurusega nukkudel saab rõivaid omavahel kombineerida (cross-dressing). Osad nukud suudavad ka kummardada (bend over). Nukkusid ei tasu toita, nukud ei saa ju neelata (will not swallow)!

***** – ei, ema jätame küll seekord mängust välja

Siinkohal tervitaks otsimootoreid ja nende kasutajaid…

13 thoughts on “Pedagoogiline tekst

  1. Ütleme nii, et vaadates sinist pilti ja lugedes tänast juttu peab möönma, et rohkem sexikaid pilte ja vähem sexikat juttu võiks deviis olla :)

  2. sepp on dzentelmen, mõtleb naistele ka..:) no ega nt pornoajakirjadeski ainult pildid pole, mõned jutud ikka ka, et mõlemad sugupooled leiaksid endale midagi..:P

    (vähemalt oli sissekande hilinemiseks hea põhjus:P)

  3. pilt ja tema allkirja lugedes meenub eilne või oli see üleeilne lugu kuidas 16-aastane põnn endast aasta norema neiu loojakarja saatis.

    armastus tapab! (vahest)

  4. Heale perenaisele (mistress) ära anda must kassipoeg (black pussy), reageerib nimele Helga. Mingi huvitav kassitõug on, peas on sarvi meenutavad moodustised (horny) aga muidu igati hooldatud ja lõigatud karvkattega (shaved pussy), kaela ümber on küll miskipärast karv maas (nude). Leidsin ta pargist end talveks paksuks söönud tihaseid (big tits) taga ajamas. Igati lõbus tegelane (cheerful pussy), kohati kipub aga üle käte minema, nii et uus perenaine peab oskama end maksma panna (dominatrix). Kaasa saab latex-kaelarihma.

  5. Ei maksa unustada, et kui sarvjate moodustistega kass teismeikka jõuab (horny teen), hakkab alles nalja saama.

  6. no sinul ei tohiks küll trahviku ja publissiti puudust olla? või planeerid saidile reklaamipinda :( müüma hakata? vaesed välismaised pervod..kodumaised saavad vähemalt midagi lugeda, kui nad juba siia sattunud on..

  7. Püüaksin bioloogina sellest teemast veel natuke välja pigistada (squirt). Nimelt olen tähele pannud, et kutsad ehmatavad peale tihaste ka suulasid (boobies), kelle põhitoit on pahknõgi-seen (smut) — teatud kõva säsiga (hardcore) seen, mis teistele lindudele on väärtusetu (queer). Selleks, et tihaseid kaitsta, kasvatatakse mõnel pool täiskasvanud (adult) põrsaid (babes) või eesleid (ass), keda vahel toidetakse lausa ümmarguseks (round ass). Kuna eeslid suudavad oma näoilmega (facial) kurjad kutsad minema peletada, tekib lindude ja eeslite vahel lõbus sõprusside (gay bondage). Vaat sellised lood.
    Kui teil on veel midagi öelda, laske tulla (cum).

Comments are closed.