0
Mirnoje, mirnoje... Samal ajal torm möllab takistamatult.

Edda Paukson tundis ennast väsinu ja uimasena!

Hommikuse tööletuleku üks ärevamaid hetki on alati ajaleheputkadest möödumine. Täpsemalt – mis küll on selle hommiku SLÕ kandev sõnum kaanel. Täna siis, palun väga, “Päikese purse ajas naised hulluks?” Kui ta just naised hulluks ajas, oli ilmselt tegemist enneaegse päikesepurskega…

Ent see pole veel kõik…

Samast artiklist selgub ka, et maavälistes tsivilisatsioonides kasutatakse kaugsõidupilootidena ka naisi: “Magnettorm kukutas ufo Pärnu metsa”.

Ja ka see pole veel kõik!

“[Nõid Hannes Vanaküla] Vanaküla sõnul võivad magnettormi ajal ägeneda ka haigused: «Magnettorm annab mõtteväljale võimenduse ja siis haigus ägenebki. Just neil inimestel võimendub tervisehäda, kes on ise vale mõtlemisega oma haiguse loonud.»”

5 thoughts on “Edda Paukson tundis ennast väsinu ja uimasena!

  1. A see on ju ammutuntud nali, et kui eelnevalt on magnettormi toimumine teada, siis südamehaigete kaebused kohe 100-kordistuvad sel ‘tormipäeval’. Kui eelnevalt teada ei ole, siis on kaebused samal tasemel mis alati ;)

  2. Ma ka ikka hommikul piilun ja imestan ja kurvastan nende leheputkadel rippuvate teadaannete pärast. Kui oled oma eluga hõivatud ja ringi ei vaata, siis on lihtne unustada, et suur osa kaaskodanikest elab mingis päris teises maailmas (seal, kus magnettormid naisi hulluk ajavad).

  3. no siis ju teada miks liisul see pilt seal fookusest ära käib.. päike raibe purskas ja võimendas kõike.. eriti naistel.

Comments are closed.