0
Lühifilm eelkooliealistele: "Tragöödia"

Heasse peresse ära anda kodutu must auk!

Hea inimene!
Kui Sul on oma kodugalaktika ja Sinus on säilinud natuke mõistvust ja hoolivust, siis Sinu abi ja hingesoojust ootab üks kodutu must auk. Omanik võib ise nime panna!

Kaastundlikult inimesel helistada töö ajal (Washingtoni kella järgi) +1 202 358 0001 (NASA) ja küsida mind, nad suunavad kõne lahkesti mulle.

Aitäh!

Hubble, S. T.


Hea! :)

5 thoughts on “Heasse peresse ära anda kodutu must auk!

  1. täiesti kontekstiväliselt, kuid ei saanud ütlemata jätta :) Keskerakond lubab ilmselt Res Publica seksikate meeste reklaamist innustust saanuna KOV valimiste valdade programmis kõigile vooruslikele eesti naistele kaineid mehi. “4. Eluterve koduvald 1. Peame karskust elunormiks. Igale naisele kaine mees! Eluterve perekonna ees saab seista vaid karskeid eluviise pooldav isa. Seepärast teeb Keskerakond alkoholismi ennetustööd töökollektiivides, noorteüritustel, koolides ja pooldab öise alkoholimüügi keeldu”. Õnneks soovib erakond piirata vaid meeste alkoholitarbimist, nii et naised tehkem omad järeldused…..

  2. ei-no-jah: “must auk”, keegi Hubble ST* ning riistapuu, mis provides sharper images of heavenly bodies…
    naughty boy
    , Sepp!

    —–
    * ST – akronüüm, mida enamasti kasutatakse sõnapaari “seksida tahaks” tähistamisel

  3. need kaks teemat võtsid mina ka tugevalt muigele.. plaanisin küll ühe kenakese loo lammaste teemal kirjutada.. pole praegu aga head ideed kuidas ;)

    on alles ajakirjanikel annet selliseid pealkirju välja mõelda.. :)))

  4. Kodutute mustade aukudega on selline kurb lugu, et nad kipuvad oma kodu alla neelama. Nii, et kui keegi teist otsustab musta auku kodustada siis paigutage see vähemalt 10 parseki kaugusele. Noh nii… käe jala juurde aga, et liiga lähedal ei oleks.

  5. issver, sepp, ma peaks ütlema, et see pilt tundus alguses (kui ta mm haaval ennast mu kuvaril lahti keris) palju hullem kui tervikuna vaadeldes :)

Comments are closed.