0
Sõbranjet oodates I
1
Sõbranjet oodates II

Kasutajamugavus vs. reklaamirahad

Uus EPL: koomiksite nägemiseks tuleb esmalt kinni püüda “lendmenüü” ja seejärel teha 7 klikki.

Varasema 1 (ühe) asemel…

Spasibo, idite nahui

14 thoughts on “Kasutajamugavus vs. reklaamirahad

  1. mina olen täiesti nõus, et epl-i uus veeb sakib sajaga. enne oli lihtne ja selge, nüüd otsi nagu segane mingeid asju taga. kusjuures otsingu kasutamiseks peab olema sisse logitud, niipalju, kui ma aru sain. tobedus!

  2. Mina sain küll Dilberti ette vaid kolme klikiga. Kusjuures veidi EPL-i poolset kohendamist ja saab veel ühe kliki vähemaks. Lendmenüü püüdmine oli küll tõesti kohati keeruline.

    St mulle tegelikult EPL-i uus veeb meeldib. Olen ise oma lühikese elu jooksul tegija poole pealt päris mitu suurema veebi kujunduse/navigatsiooniloogika vahetust läbi elanud ning nendega on alati nii, et esialgu on rohkem kui pooled inimsed muutuse vastu. Samas aja jooksul harjutakse uuega ära. Adekvaatseks hindamiseks on ikka vaja põhjalikumalt süveneda, mitte esimese oma-asja-mitte-üles-leidmise emotsiooniga kõigele vett peale tõmmata.

  3. Dilbert on ainult 1 koomiks, nõme on aga just see, et iga koomiksi nägemiseks tuleb eraldi klikkida…

  4. neil läks sellegi lahenduse püstisaamisega paar päeva aega, hommikul polnud veel mingeid koomikseid.

    kas mul on midagi silmade/monitoriga või päevalehtnikud kasutavadki ribade mõõtuarvutamisel mingit eriti udust tulemust produtseerivat algoritmi? iseäranis piraajaklubi jutumullide teravus on üsnagi talutavuspiiril.

  5. Kuigi teine pilt näitab juba palju kurvemat tädi, meenub mulle kusagil ajusopis, et sõbranje tuli ja pärast sõid nad koos ja rõõmasasti jäätist!

  6. Tead, koomiks ei vanane (eriti). Mul oli huvi arvamusartiklite ja kirjakasti vastu. Sain rõõmsalt 2001 aasta kirjad. (Arvamus -> kirjad) Kontrollisin praegu üle, ikka on sama seis. Aga äkki ongi praegu 2001 aasta?

  7. pead silma Live Bookmarke/RSS’i või “klassikalisi” bookmarke? kummastki ei ole tegelikult abi: RSS on suht sodi täis (hetkel sisaldab Melu RSS 121 artiklit) ja klassikalitega pole ka midagi teha: url muutub

    pealegi ei aita kumbki meetod kuvada kõik koomiksid ühel lehel…

  8. eelnev oli siis täiesti tasumata reklaam ja isiklik egotripp, upitamaks oma saiti sellises rahvusvaheliselt tuntud ja miljonite külastajatega portaalis nagu see siin :P

  9. ja kui seal esilehel osade artiklite pealkirjade peal klikata, siis “avab” esilehel sellest artiklist esimese lõigu. kui tervet artiklit tahad lugeda, siis pead teist korda veel klikkama, nupul “edasi”.

    koomikseid olen vist üleüldse ühel hommikul ainult suutnud tabada, teistel kordadel näitab tühja lehte :)

    ja meelis, eks ka teistel koomiksitel on oma kodukas, ntx garfieldil, aga see pole ju see :D

Comments are closed.