Marketingi viljastavatesse tingimustesse kuivav blogtree

Käsi püsi, kes siia blog.tr.ee kaudu saabusid? Mitte keegi? Seda ma arvasin…

Sügisel 2010 toimus 2 asja: Altex ostis blogtree ja blogtree lõpetas Tuulelohelennu indekseerimise. Peale seda on kirjavahetus käinud umbes nii:
– mais saadakse pakkumine promoda nende üsna kalli piletiga konverentsi
– mina teatan, et neil indekseerimine ei tööta
– tuleb automaatvastus, et vastatakse tavapärase nädala jooksul
– (vaikus)

Vahepeal (nov ’11) saatsin eraldi kirja. Teatati, et andmebaas ei saa hakkama, ent parandamisega tegeletakse. Nüüd vaatasin huvi pärast, et tolleaegne vastaja on Altexist lahkunud ja on nüüd “Hippie at Australia“. Kas tegeletakse, on vist eraldi küsimus – ilmselt sai Altex ostuga baasi ja on rahul, kui üldse midagi püsti on. Andris ja Heimar, mehed, kes teadsid, kuidas massin töötab, tegelevad ammu muude asjadega.

Järgmine aasta siis jälle :P

6 thoughts on “Marketingi viljastavatesse tingimustesse kuivav blogtree

  1. Mina kirjutasin neile augustis 2011, et teada saada oma kasutajakonto parooli (olin unustanud, kuid korraks oli vaja). Selle peale vastati, et blogimootor on vigane ja arendustööd käivad. Paluti seniks mõistvat suhtumist. Siiani olen täiesti mõistev :D

  2. sepp, sa võiks omal klaviatuurinavigatsiooni ka implementida (nool paremale-vasakule) – avastasin ennast just sellelt, et vajutasin mitu korda segaduses vasakulenoolt ja imestasin miks pilt ei vahetunud ;)

    niivõrd ära harjunud kuidagi veebis sellega.

  3. Täpsustaksin veidi kronoloogiat – 2009a. suvel meie Heimariga väljusime sellest “ärist” ning Rain jäi üksi asja majandama, kuni 2010 Altexile müüs. 2008a. kevadel olime üritanud müüa kogu kremplit tollal meedia ja internetiturul raha loopivale ja praeguseks kadunud Kalev Meediale, kuid see diil kahjuks ei läinud läbi, kuigi jõudsime üsna kaugele ning teise poole huvi oli täiesti olemas. Sellest ajast on pärit ka viimased suuremad muudatused programmi koodis. Ma ei usu, et peale seda sisulisi muudatusi tehtud on, seega on kogu sait jooksnud viimased 4 aastat autopiloodil, ilma et keegi oleks seda reaalselt hooldanud – mis minu arvates on päris tubli saavutus.

Comments are closed.