Turr ja Koškin otsivad kodu

Seoses kurblooliste igavikuliste sündmustega peavad härra Tullamore Dew aka Turr (koer) ja Koškin (kass, lõigatud emane) omale uue pere leidma.

Ajasime loomad igaks juhuks Orro loomakliinikus estakaadile ja tegime diagnostika. Tulemused on head – kass on nagu “tutikas” – tervislik toitumine ja sportlik-kaslaslik avamaaeluviis ikkagi. Koer… koer on, kasutades arsti professionaalset hinnangut, “kohev”. Maalapsena ma täiendaks, et kohev nagu palgiots. Samas, noh, 23 (nüüdseks juba 22?) kilo annavad Šoti terjeri laadsele koerale päris efektse minimetssealiku välimuse. Seega on Turrile vaja peret, kes mõistab dieedi ja mõõduka liikumise vajalikkust. Ja et parema tervise huvides tuleks härrale ka “munadepühad” korraldada. Ja Turr peab oma kogemusi reflekteerima ja leidma endas vaimujõu tunnistada, et tema ei pea mitte kassi toitu pintslisse pistma. Kogu. Aeg.

Mõlemad loomad on rahulikud, kannatlikud ja toredad – tegemist ei ole ju enam kutsikatega (koer on ca 11, kass… ei tea täpselt.. umbes 8). Ehk siis mõistliku kasutuse korral kestavad küll ja veel. Teised loomad ei tohiks olla probleem – meie Albertiga sai Turr oma mitmepäevase tervisetuusiku ajal hästi läbi (Koškin meil ei ööbinud). Ka on nad läbinud väikelapsekoolituse kiituskirjaga (ühtegi väntsutajat pole tulnud maha kanda).

Me eelistaks, et Turr ja Koškin jõuavad samasse peresse, kuna nad on üksteisega juba harjunud – saavad kokku hoida. Tõenäosus on napp, ent loodame…
Loomad asuvad hetkel Türil. Uue pere pakkumise, autogrammisoovide ja meediapäringutega saab pöörduda sepp@offline.ee või 511 8586.

Ja nüüd tõusetagu tegudella – otsige kodu tuttavate ja sõprade seast, maa alt ja maa pealt! Ja miks mitte vanavanemate seast.
Või vähemalt jagage infot.

Auh. Aitäh. Mäu.

Turri ja Koškini sots.meediatiim

“Tervitusi teisest linnast!”
“Minu laegas, minu kübar, minu mõõk! Minu kodu ootab mind!”
“Võtke endale see põrgukoer!”