Magamaminekutseremoonia vol miljon

Neljane räägib põlevisilmi, et tal voodi all kaks koletist, kes söövad just 4a lapsi. Ja salatit. Esiteks – kellel ei oleks. Teiseks – tasakaalustatud toitumine FTW!

Soovitan lapsel neile öelda, et ta on 3a muruniiduk Kaarel – et neid veidi segadusse ajada. Aga igaks juhuks võtab laps nad käekõrvale ning viime nad ka külmiku juurde, kus anname neile rosoljet.

Viie minuti pärast laps tagasi… “Neil on laps ka, selline nunnu, tema tahab ka”. Egas midagi – kuidas sa lapse nälga jätad – isegi kui tegemist on koletisega. Teen ukse lahti, külmkappi ta hüppab ja täis kõhuga magama ta läeb.

Möödub veel paar minutit. “Seal teise voodi all nurgas on ka kaks tükki…” Lepime lapsega kokku, et a) olgu need nüüd viimased ning b) ma annan neile ise süüa. Ja et lasen nad magamistuppa tagasi alles siis, kui laps ise juba magab. Laps ütleb kollidele, et rosolje on külmikus, isa aitab ja kaob ise magamistuppa. Ajan end juba peaaegu püsti, et külmka… Pfff, neid ei ole ju olemas.

Aga kui ON olemas JA saavad 4a lapsest jagu, võivad nad vabalt ka ise kapist rosoljet võtta – ega meil pole siin mingi teenindusasutus.