0
Triibik (pildiallkiri on ühe tõelise BattleCat'i mälestuseks :) )

Mu mütsil on kuus nurka…

“Pühad” möödas
Teate, ma pean tunnistama, et mulle juudid päris meeldivad*. Ei, sellele pole midagi pistmist sellega, et ma olen ümber lõigatud. Mulle lihtsalt meeldib nende valmidus kogu maailmale sirge seljaga näkku panna ja kõik, kes vähegi võimalik, maksma panna selle eest, mis nendega tehtud on**. Isegi kui neid selle eest ei sallita.

Meie, eestlased, oleme ju teisest puust… Peale kahte õlut siuname vaikselt kuskil nurgas, pärast susime mingi jama kokku… Teate küll seda nalja, kus põrgus eestlaste katla valvurid pandi juutide katla valve tugevduseks – eestlasi pole ju vaja valvata, nad tirivad ise igaühe, kes põgeneda üritab, tagasi, et kellegi poleks parem :)

Väidetavalt ei olnud TV3 “Schindler’s list”‘i vahele reklaami näidanud. See teeb ühelt poolt murelikuks, ent teisest küljest – kes keelab järgmistel samad tingimused välja nõuda/kinni maksta :)

Piltide lisamine WordPressi
WordPressi kasutajad – ilmselt teate isegi, et baasversioonis on piltide postile lisamine suht närune. Lisatud Image Browser parandab asja, ent nüüd leidsin sellest veel parema versiooni: IImage Browser
Olemas on tugi alamkaustadele, parem pisipildihaldus, rohkem tekstiga sidumise võimalusi ja ka võimalus pilte kustutada. Kui oleks ka alamkaustade tegemise võimalus, oleks tegemist üsna kompleksse asjaga, mis ei vaja enam lisaprogede kasutamist (kirjutasin ka talle selle ettepaneku)

Isiklikult sooviks veel pildiinfo viskamist mitte postituse teksti vaid ka custom field‘i, mida ma postituse põhipildi näitamiseks kasutan, a see on minu kiiks :)

Saadaval ka IImage Gallery, millega näidata galeriilaadseid pildipostitusi. Proovind pole, paistab asjalik.

* – Sina, Efraim, aga nende hulka ei kuulu. Sa oled oma rahvale rohkem kahju teinud kui ahjutäis pogrommikorraldajaid.
** – ma arvan, et kommentaarid stiilis, et nendega pole midagi tehtudki tegelikult või et nad on ise süüdi, kustutan ma lihtsalt ära. delfi on teisel aadressil…

12 thoughts on “Mu mütsil on kuus nurka…

  1. aga yldiselt arvan ma et telleri kurtmine oli põhjustatud selle meediatudengi mental breakdowni videost…

  2. ei noh, kuna sa ei kasuta WordPressi, siis loomulikult pole sul vaja teada, kuidas pildid postitustesse tulevad – anna andeks :P

  3. eieiei, see oli ikka nii, et kus viga näed laita, seal tule ja…laida! :D

    PS. tundlikuks oled muut’, kui juba ette hoiatad, et teat. kommid pole teretulnud. oma tuba, oma loba.

  4. Ümberlõikamine rulez. Annab optilise illusiooni :p
    Aga Schindleri nimekirja vahele jah reklaami ei näidatud, olin meeldivalt üllatunud. Filmi lõpus ulusin nagu väike laps – seal, kus mees aru sai, et oleks võinud veel rohkem inimesi päästa, kui oleks algusest peale teadlikult tegutsenud. Mulle meenub aga mingi aasta-paari tagune uudis, et tegemist on legendiga ja mingit nimekirja polnudki :( Äkki mõni tark inime teab öelda, kuidas asjad ikkagi tegelikult olid?

  5. Muide, eelmisel aastal näidati Schindlerit ka ilma reklaamideta. Ju siis USA saatkond (või keegi muu) plekib kõvasti.

  6. keegi käis välja väite, et selle filmi sisseostu tingimustes võib see klausel juba sees olla. ei suuda hetkel seda infot aga kontrollida

  7. “teadmatus sünnitab vihkamist. vihkamine sünnitab vägivalda.” jne. reedel kell 21.00 “american history x”. väärib vaatamist minu arvates igatahes.
    “schindleri nimekirja” ajal ei näidatud esiteks kordagi reklaami ja üleval paremal nurgas polnud isegi tv3-märki mitte. see võib vabalt jah mingi filmi ostu/näitamisega kaasnev reegel olla.

  8. schindleri nimekirja on mu meelest varem ka eestist näidatud ja siis koos kanali logo ja reklaamiga. ma võin muidugi eksida :)
    samas see film on nii erikuradi pikk, et kui sinna veel reklaam ka vahele toppida on terve saatepäev ainult ühe asja päralt :D

Comments are closed.