0
Head isu, sõber!

Eesti mees – kuumem, kui Eesti suvi!

Täna ei räägiks ma ei kiisust, ei kutsust. Hoopis putukatest Vormsil.

Sääskedest. See, et verekeskustel napib doonorverd, ei ole mingi ime. Metsaveeres ihupaikade, mida reeglina Offiga (kodumaine Plix tundub, muide, parem) ei määri, paljastamine võib protokolli minna enesetapuna. ‘Nuff said

Kiilidest. Kiilid on meie sõbrad. Ei ole meeliülendavamat vaatepilti, kui su õlale istuv ja järjekordset sääske õgiv kiil.

Mesilastest. Muidu ju toredad elukad, ent kriisiolukordade hindamine on käest ära. No tõepoolest ei olnud mind mõtet viis korda näkku nõelata. Ilmselt lõhnasin valesti vms sest niipalju, kui ma mäletan, sülemisse kogunev parv ei ole tige. Õnneks ilmnes, et kannan päris hästi seda kifti ja koostöös ühe allergiavastase tabletiga oli paistetus vaid vaevumärgatav…

8 thoughts on “Eesti mees – kuumem, kui Eesti suvi!

  1. mesilastest niipalju, et kui ühe paugu juba saad. siis hoia parem kiiresti eemale. paugust saadud lõhn ja värgid teavitab teisi, et tegemist on Pahaga (no miks muidu see esimene sulle paugu juba pani)

    : )

  2. Off vs Plix – mullegi tundub viimane tublisti tõhusam. Võsas varitsedes ning iga pooleteise tunni tagant üle piserdades teeb oma tööd hästi.

  3. ei tea midagi, Ott Karmale ma justkui võlgu pole, Otto Karma aine õnnestus ka läbi häda ära teha :P

  4. eelista eestimaist (teemal ‘Plix’)
    kogemused ja rahakott räägivad ka tema kasuks.

  5. iiks… 5 pauku ja mina oleks teil kätte ära surnud seal saarel:S

Comments are closed.