0
Chicago Bulls

Regionaaluudiseid…

Valus kaeda kohe toda valimistanssu siin päälinnas. Kaesin siis perra, et kes meil oma mandaadi on üles säädnud.

Koduvallast on saanud suurema valla “valimisringkond nr 2”, nimekirjast tunnen kahte meest, mõlemad on KE kandidaadid.

Minu poolest võite oma valimised sisse soolata…

***
Chicago Bullsi logo on üks osa lapsepõlvest – sümbol, mida ma kõige paremini joonistama õppisin. Siis oli see aeg, kui mängisid Jordan, Johnson, Malone jne. Tänapäeval paistab kuulvat ainult räpparitest/reiperitest selles vallas…

12 thoughts on “Regionaaluudiseid…

  1. et sul siis ei jää muud üle, kui tahad, et sinu hääl arvesse läeks valimistel, end õigesse elukohta sisse registreerida

  2. Maarit, vastupidi, V-M vald on see, mille külge Avanduse vald sh. Käruveski (seda ära kaardilt otsi, Käru on lähim vaste :) ) liideti.
    BC, tänan, ei. Ma maksan maksud parem vanematekodu kanti, siis on sellest rahanatukesest ehk rohkem kasu.

  3. Viisel, ütle nüüd ausalt, kas sa tõesti usud, et väikestes kohtades on tohutu maailmarevolutsiooniline vahe, kes selle rahanatukese ära jagab?:)

  4. Vaestes valdades tehakse üldiselt vähe väga kalleid sigadusi. Osalt selle pärast, et raha ei ole, osalt selle pärast, et ole, mis parteist sa oled, naabrimees võib sulle ikka pärast silmade vahele süljata (st. võim ei ole rahvast kaugenenud, erinevalt Linnast, kus üksikindiviid on mitte keegi ja mill’ on täielik “kommiraha”).
    Seetõttu mul tõesti eriti probleeme pole sellega, et mis mu maksudega (mida on vähe) tehakse. Pealegi, need kaks meest, keda tunnen ja kes K-erakonnas kandideerivad, on muidu mõistlikud mehed…
    Tõenäoliselt ma siiski valin – et e-valimisi proovida. Muidu küll ei viitsiks (tere, mina olengi see kontingent, kelle jaoks e-valimised tehti)

  5. Maakohas on 1 inimene tükk maad olulisem kui linnas 3 inimest, aga seal ei sõltu see nii palju parteilisest kuuluvusest kui isiklikest omadustest.

    Miks on 2 valda, kus täpselt sarnased tingimused täiesti erineva arengutasemega? Eks iga maainimene oskab nimetada mõnda valda, mis kahtlaselt hästi toimib. Mina tean näiteks Koeru valda. Mingeid erilisi eeliseid looduslikult neil pole, aga vald toimib nii hästi, et inimesed Tamsalu linnast käivad sinna tööle.

  6. a näe, üks mees kes kandideeris 99 KOV valimistel Avandusel, oli VM vallavanem ja Saku vallavanem, kandideerib nüüd VM ringkonnas nr 1. ju on ikka hea koht, et sinna tahta.

  7. herr Kesslerit ei kommenteeri :)
    Viisel, Koeru ei ole eriti hea näide. Tal oli mõningane edu sees oma Volga remondikaga. Et selle erastamine ja saneerimine õnnestus, on neil see edu endiselt sees… Tamsalu ärikeskkonda ja eriti Terko olukorda ja põhjuseid ei oska kahjuks kommenteerida – kas see ikka vallast rippus?
    Iseasi on see, palju vald saab eraettevõtlust toetada oma vahendite juures. Kui ei oleda just Viimsi vms…

Comments are closed.