0
Oh seda rõemu! (Sattusin mingisse suvisesse kausta juhuslikult)

Meie oma Metatron

Metatron acts as the voice of God. Any documented occasion when some yahoo claims God has spoken to them, they’re speaking to me. Or they’re speaking to themselves. [“Dogma“]

Loomulikult sai linnapeaks Ratas. No kuulge – pange silmad kinni, kui ta räägib, keda kuulete? Ainuvõimalik valik ju olukorras, kus raske südamega loobutakse tohutust hulgast häältest lubadusega “Hasta la vista, Grannies”. Eks valijaskonnal olegi selline sutsu tönts nägemine, ent “kae, Elfriide, kui ilosti Edgar raegib ja kui nuor ta veel om!” saavad nad ennast mittepetetuna tunda. Parem pool muna, kui Cryptorchismus… :)

11 thoughts on “Meie oma Metatron

  1. a priit, muide, ma sain selle Elektroonilise Lego, mis mul aknalaual vedeles, tööle :D

  2. Pilt avanes kohe, kuid eilse päeava jooksul olid mingeid kahtlasi pool-hangumisi. Et leht nagu tuleb pooleldi ette, siis jääb mingi koha peal stoppama. Ning jääbki lugema, mingit errorit ka ei anta, et connection failed vms. F5 paar korda aitas, aga mitte alati.

  3. Well, Katil ei lae osad pildid, tee või tina. Refresh ei aita, tekstid tulevad ilusti. Mitte ei saa aru, milles kamm. URL’ist pilt otse ka ei avane…

  4. Mina kuulen Ratta häält kuulates, võtke või jätke, Ansipit. Ka siis kui Ärapanijas Ratast lasti ja küsiti, et kes on, mõtlen mina: Ansip. Ansip mis Ansip.

  5. to sepp/ seelgee olen sulle sügava kummarduse ja ühe õlle sees järelikult, poleks seda lego vaadates iial uskund…

  6. sellesamase autoga meenuvad mõned keskmisest hirmsamad seigad. prrr. sa sepp vähemalt jälgisid eemalt?

Comments are closed.