0
Lähedus
1
Branded
2
"No mida!?"
3
Tulesäde (tol hetkel leekis ta ringi äsja akna kaudu saabunud glögipotiga)

Mantra Gora kontsert

Eilne Mantra Gora kontsert oma õrnuse ja armsusega oli midagi, mida läks eile vaja. Jolly good ja aitäh, Mihkel :) Ja kuna Erik mu juba reetis, panen paar pilti ka jutu juurde. Välku ei kasutanud kohe vihuti, sestap pildid ka on nagu nad on…

Tore, et te ei tulnud, te poleks mahtunudki :P

Ajaloost: Mantra Gora kevadel toimunud kontsert.

11 thoughts on “Mantra Gora kontsert

  1. Ääää, ma tahtsin ka ju seal olla. : ) Aga sellegipoolest: suur aitäh piltide eest.

  2. väga halb kontsert oli. või vähemalt võrreldes sellega, mis nad varem on teinud. teine pool ehk veel kuidagi vedas välja, aga esimene oli küll ilge jama. ja see, mis alguses toimus, see rahvalaulude laulmine. no mida veel?

  3. well, daana, MG juurteks on ikka pigem etno kui emo, nii et see laulmine oli täitsa paslik ja toregi. mulle kui Vanale Inimesele tuli ikka meelde, et Luki all me laulsime pidevalt. raske aeg oli…

  4. näh, oleks siis öeld, et sul õrnust ja armsust vaja on, ma oleks oma suu kinni hoidnud ja mitte mölisenud :)

    ja daana … nomaitea, tee endaga midagi :)

  5. see on nii ilus, kuidas sa läbi lillede teada annad, et ma sinu jaoks paks olen :P

Comments are closed.