0
"Lugupeetud reisijad..."

Neeger hüppesse aetud. Mis edasi?

“Ei, see on mu uus põnev hobi”, vastasin õrnalt nõu-šitt-šerlokliku tooniga. No mida sa ikka vastad küsimusele, et kas sul on köha? Korrektne oleks vist koju kobida – ise eriti ei tööta, teistel ka ei lase…

Vana saaga: käisin viskasin püksilettidele silma peale ja ilmneb, et peaks oma perse mingi kaubalennukiga usasse saatma – seal vast ikka mingeid numbreid on, mis ümber istuvad korralikult. Läksin masendunult koju tagasi.
Kõht oligi juba tühjaks läinud…

Ausõna, kui ma riista enam ilma peeglita ei näe, siis lähen dieedile. Hmmmm, või minna hoopis pikendamisopile?
Raske valik…

Vigin-vigin :)

20 thoughts on “Neeger hüppesse aetud. Mis edasi?

  1. hm. miks sa pead selle hetkeni ootama, kui sa teda enam ei näe ? vbolla mõned tervislikud puuviljad-juurviljad vahelduseks ? ;)
    shoppamistel on lubatud abi ka kasutada. ju sa pole siis õiget (poodi/abi) leidnud veel.:D tulen aitan shopata?
    .o0(grr.. kysimärk on lihtsalt nii seks märk, et seda ei saa vähem kasutada, kui kolmes mõtteavalduses järjest. või siis peaaegu järjest ..:$ )

  2. ei noh, ilma naisteta, tõepoolest, kurb oleks maailm :P

    hetke ootamisest: tavaliselt antakse mingeid lubadusi endale mingi punktiga seoses. vana ja tuntud “uuel-aasta-teen/ei tee…” punkt on just tulekul ju…

    küsimärk on seks märk jah. otseses mõttes, seostub ta ju küsimuse/küsimise endaga: “sinu või minu pool?” “saab või ei saa?” või lihtsalt “?”

    shoppamisega üldiselt saan hakkama (tavaliselt vältimise teel, ent see selleks). mingi vandenõu ikkagi eksisteerib – näiteks leidsin ühed suht ok 38/32 püksid, mis jalga istusid. samas olid luku asemel sellised nööbid, milledele ma kaotasin selgelt ja sirgelt 1:0 (1 verine näpp : 0 kinni saadud nööpi)

    ma ei mäleta, mis pagana kronštein sääl bussi tagaosas püsti oli. võib ka kinoga seotud olla. ent The Kinobuss see buss ei ole…

  3. Kas Su korterinaaber mitte jooksuga ei tegele? Palu tal end kaasa võtta. Vaikselt alustad ja tasapisi paned juurde. Lõpuks oled õnnelikum, tervem ja kõik paistab kätte;)

  4. minuarust teine korterinaaber tegeleb sul mingi veespordiga, mine koos temaga ‘nuudleid väänama’ (joostes kohale ntx?)..muidugi konstantne pohmell aitab ka, kui ikka ndl otsa süüa ei taha/saa, siis kaob vaatamata alko kogusele kilosid päsis mitu. aga kui tulemuseks on see, et muidu ei näe, aga kui kõhunaha eest ära tõstad, siis näed.. siis vist ikka pead trenni kasuks otsustama köha ennetuseks ma soovitan õueskäimiseks talvesaapaid, olenemata sellest, kui palju sa oma plätusid armastad :P

  5. jeahhhh… juured, nagu ikka, ulatuvad lapsepõlve. selge psüühiline trauma :P
    pikka jooksu õppisin vihkama juba varases nooruses – iga mitmevõistluse viimasel 200meetril ei suutnud ma mõelda muud, kui seda, et kuidas ma tapaks inimese, kes arvas, et see võiks olal viimane ala.
    või noh, oleks mõelnud, kui oleks jaksanud ja ei oleks pidanud keskenduma pöidlaga kopsude kurgus hoidmisele…

  6. Pükste otsimine on tõesti tüütu ja masendav tegevus. Aga hea huumori eest annaks kohe mitu stiilipunkti:P
    Kaalujälgimisest tean ma pooli asju ja võin seda jagada ka:P
    Eks see üks kättevõtmise asi ole, aga siingi kehtib tõde, et julge pealehakkamine on pool võitu.
    Trenn kusjuures ON vägagi abiks (juhul, kui pärast seda veini-juustuõhtule edasi ei lähe:P)
    PS jõul on ukse ees ;)

  7. dieedistaar nurmela soovitus: jäta leiva-saia söömine maha. kontrollitud. töötab.

  8. miks sa enam meiega kossu mängimas ei käi? seal saab joosta, palli taga ajada, korvi visata ja loomulikult head seltskonda ka nautida. Ehk eluks kõik vajalik olemas :)

  9. Kokkuvõtteks: dieedid – paha-paha, klassikaline kaalunälgimine – e-v samad sõnad.
    pigem lähtuda GI-st.

    PS. Kui palju veel selleni, et peegliabi tarvis läheb?

  10. GI on mis asi? gravitatsiooniintress e lõiv, mida me ringi tatsates maksame (vt ka jooksmine, intensiivne jalutamine ja kõndkepp)

    peegliga muret ei ole – jaksan tõsta küll!

  11. jooksmine on kahjulik, eriti ülekaalulistele (põlved). sõida rattaga või suusata vms.

  12. Ma saadan selle skeleton-mehe, kes meil öösiti korteris luusib, sinu juurde. Mul on praeguseks möödas 4 unetut ööd. Ja kui korralikult ei maga, siis korralikult ka ei söö. Sobib?

  13. Kui ei maga, on rohkem aega külmkapis käia samas…

    A mõnda skeleton-naist ei ole saata? Minu portsjoni poolitamisel söödaks tema end kiirelt normaalkaalu ja kuna dieet üksi ei ole mingi normaalne kaalu alandamise vahend, vaid seda peab toetama ka kehaline tegevus, siis ennast seksiks saledaks… Fair enough.

  14. quote: “siis ennast seksiks saledaks…” – et nagu üksi ve? 8P

Comments are closed.