0
Häid jõule!

Hajameelne professor kaotas süütuse

Peale seda, kui ma kaotatud kampsuni tagasi sain, kaotasin ma mütsi ära. Tütarlase nime, kes kampsuni aitas ära kaotada, unustasin juba vestluse käigus. Ja sall jäi juba jõulude ajal maale.

Eile pesumajas avastasin kuivatist terve paki pabertaskurätte, sest unustasin pükste taskuid kontrollida. Siit siiski õnnelik konstanteering: sitast materjalist pabertaskurätid nutsakustuvad pallikesteks, mis eralduvad pestud asjadest suht valutult. Heast kiulisest materjalist pabertaskurätid suudavad ennast väga kiuslikult pestavatesse esemetesse hõõruda…

Mulle hakkab tunduma, et hajameelsus on tugevam ka mu argusest – see seletaks fakti, et mul on õnnestunud kunagi süütus kaotada…

Vahelduseks uudiseid rubriigist “No shit, Sherlock!”
[EP] Ehitamine läheb aasta-aastalt järjest kallimaks
[PM] Sama nimega vorsti sisu oleneb tootjast
[PM] Eksperdid peavad närvilist liiklust sebra-õnnetuste põhjuseks

PS. Kui su kõrval kõndiv kerge tütarlaps sulle pidevalt sisse jookseb, kas see tähendab seda, et ma olen juba nii paks, et mul hakkab tekkima personaalne gravitatsioon? :S

14 thoughts on “Hajameelne professor kaotas süütuse

  1. fakt, et tütarlaps oli kerge, viitab pigem sellele et tegemist EI OLE personaalse gravitatsiooniga. gravitatsioon, teatavasti, on seda tugevam, mida RASKEMAD on kehad.

  2. hahaaaa.. väga hea sissekanne täna, kui seda hinnata võiks siis annaks 10 palli skaalal 11 suisa.. :D 10p on sisu eest ja 1 on stiili eest lisaks.. (nagu suusahüpetel või nii)

    ja see viimane PS. mõte oli väga hea :)
    jääb vaid tõdeda et nii need asjad ju universumites käivad ;)

  3. Ajaloost on teada ka juhtumeid, kus põkkuvate kehade lähemal investigeerimisel on selgunud emma-kumma märgatav joobeaste. On ka teada fakt, et promilliga kodanikel on eriliselt sentsitiivne gravitatsioonimeel ning nad ei põkku sagedamini mitte ainult maakamara vaid ka uksepiitade, vihmaveetorude ja käsipuudega. Kaaskodanikest rääkimata. Äkki?

  4. ei, sk, see ongi tänapäeva ajakirjanduse tase kahjuks.
    talje võiks tagasi/maha juua küll. või vähemalt külje.

  5. aga ehk vbolla siiski mingi kylgetõmbejõud nagu … meeldimise mõttes? :) või siis oli kõnnitee/põrand/trepp sinu poole viltu? või siis väikesed orientatsiooniprobleemid, sest ka magnetpoolused meil teatavasti tuigerdavad ringi? ära heida meelt! varsti on jaanipäev .. ;)

  6. ta tahtis võibolla lihtsalt mööda minna, aga näe, tänav oli kitsas.:P

  7. Kuigi see pole foorum mtlesin siit abi küsida….Asi selles, et kui ma pildistan kiiresti liikuvaid objekte siis pildid ei tule kl udused aga väixed ”täpid” jäävad näha(1/100 F3.2 korral)Milles viga vb olla? fotokas canon s1is…
    Või on asi vales seadistuses…..loodetavasti võs siin ikka siuxt küsimust esitada::D

  8. hajameelsetest professoritest…
    Tudeng kõnnib tänaval ja näeb üht naisprofessorit vastu tulemas, hõlmad lahti ning tiss täitsa väljas. Tudeng tunneb kimbatust astuda ligi ja küsida mis toimub. Mõeldud tehtud “Vabandage proua professor, aga kas see on mingi uus mood käia tänaval nõnda paljastavalt?” Professor vaatab ennast ja hüüatab “Issand! Laps jäi bussi!”

Comments are closed.