0
Käest tehtud, sellest ka pehmed servad. Et natuke imalam oleks :)

pre-Totalic nothingness

Telekanaleid ma teadupärast ei vaata. Samas, SLÕhtulehel on müügikohtades väljas need kollased reklaamid, mis karjuvad meile malbelt 72px fondiga näkku Sündmusi ja Asju, mida kõik teavad. No vot, loen minagi neid.

Kiosk, millest hommikuti möödun, on juba paar päeva suletud olnud.
Olen kaotamas sidet reaalsusega…

PS. Pealkiri on pärit”Strata“‘st, mu viimaste hommikute Pratchetti-doosist (minu uus taskumeelelahutus on raamatud – peale pleieri ärakaotamist olen hakanud trollis lugema).

PPS. Strata on ka see raamat, kust on pärit tsitaat ” Death was Nature’s way of telling you to slow down.

9 thoughts on “pre-Totalic nothingness

  1. aga ma esitaks, sepp, sulle tänase päeva küsimuse. kui ma su vihjetest õigesti aru olen saanud, siis a rabad nüüd skype hüvanguks. igati tore asi, mul on ka. aga,… ma ei saa aru, kuidas nad raha teenivad, kui netikõned, mida nad pakuvad on neil tasuta. kust see hirmus raha tuleb, mis omanikke rikkaks teeb? kas sina tead või teab vastust ainult tuul?

  2. skypes jah :)
    netikõned arvutist arvutisse on tõepoolest tasuta ja nii ka jäävad, ent need pole ainukesed asjad, mis pakutakse. sa saad helistada arvutist tavatelefonile ja moblale (SkypeOut), samuti nendelt helistada arvutisse (SkypeIn), saad tellida endale kõnepostkasti (Skype Voicemail) – need on tasulised teenused
    http://www.skype.com/intl/et/helloagain.html

  3. Sepp hämab. Tegelt on nii, et kui Skypega helistad, ära rahakotti arvuti ligi hoia – me varastame iga alustatud kõne eest sealt 2 krooni ja 73 sendi jagu peenraha.

  4. no ei usu ma hästi, et skype tasulisi teenuseid nii palju kasutatakse, et see selle firma rikkaks teeb. midagi peab veel olema. sepp, äkki uurid inside olles välja?

  5. ehee, sepp, kui sa pratcheti täiskasvanukirjandusega ühele poole saad, siis võta
    lasteraamatud (truckers, wings ja misiganesseekolmasoli). sealt saad ka palju toredaid
    ideid ja reaalsus jätab su täiesti maha. aru saad sellest kui supermarketis avastad ennast
    pisikesi mehi lettide alt otsimas…

  6. Diggers on see Bromeliad’i teine osa. Loetud kõik, neist Wing just enne Stratat, trollis :)

  7. heakyll, kui need loetud, siis kuidas dark side of the sun’iga on? ei saaks 8elda et mul v2he pratchetteid kapis passivad :D

Comments are closed.