0
Cheeky Monkey

Jätkakem, seltsinaised

Kuna Liisu otsustas hakata naiselikumaks, meenus ka mulle midagi: kõikidele intervjueeritud vastasoo esindajatele paistavad meeldivat eelkõige meelekindlad ja otsustusvõimelised mehed. Sellest tulenevalt jätkub projekt “Sepp – blogosfääri ihaldatuim poissmees” eelpool loetletud omaduste kasutuselevõtuga.

Kohe, kui suudan otsustada, millal…

8 thoughts on “Jätkakem, seltsinaised

  1. et siis uus reality eesti meediamaastikul, mille avaosas näeb kaunitare ITmaailma sisenemas ja ahhetamas ning siis tuleb sepp, lokkide lehvides ja hakkab kauneid neidiseid välja praakima, kui nad ei tea näiteks kuidas skypes kõnet katkestada või mida tähendab googeldamine. ootan põnevusega eesti esimese blogi reality sündi.

  2. TV-nädal, esimese seeria lühikokkuvõte: mis küll sunnib kaunitare IT-maailma sisenema? kuskohast sai sepp lokid? suudab ta mõne kauni neidise välja praakida? kuidas google abil leida, kuidas skypes kõnet katkestada? kas keegi andub juba esimeses saates?

    riiiiigth :P

  3. ma siiralt loodan, et peaosaline suudab vähemalt kolm korda dramaatiliselt ohata – oh my god.

    Sepp, selles realitys oled sa ühtlasi ka müüdimurdja, sinu ülesandeks on tõestada müüti, et ka patsita võib tegutseda IT maailmas.

    Muide, mind jäigi vaevama küsimus- kust see sepp küll lokid sai. Vastust teab ilmselt tuul, Harri Tuul, politseinik Harri Tuul

  4. muide, tänaseks on väide “IT = patsiga poiss” juba ise suurelt jaolt müüt…

  5. et kas nüüd ITmaailmas teevad ka ilma želeevennad? olen tänaval käies vaadanud, et enamik väga noori mehi teavad juustehooldusvahenditest (želeedest, vahadest) ilmselt rohkem kui mina, igipõline naisinimene. oh ajad, oh kombed.

  6. sepp, millest sellised seosed?
    želeevennad on muide viimane moesõna, õppigem emakeelt, seltsimehed.

Comments are closed.