0
Heade vedelemiskohtade linn

Rohelised ja KaPo, rohelised KaPo’s?

Niisiis, Roheline Liikumine on nördinud, et KaPo nende järgi nuhib (via Leheneeger)

Nuhkimine nuhkimiseks, ent mind huvitab hoopis tehniline aspekt. Äkki keegi vajalike teadmistega nime oskab seletada, kuidas rohelised/teised inimesed teavad/saaks teada, et:

a) nende meile loetakse?
b) see oli KaPo?

(Ilmsikstulek võib olla muidugi ka planeeritud, “ma tean kus sa elad”-tüüpi meeldetuletus KaPo poolt. Kes käskis Iraagi sõja vastaseid pressiteateid väljastada… :P)

4 thoughts on “Rohelised ja KaPo, rohelised KaPo’s?

  1. No miskis tänases väljaandes kommenteerisid rohelised, et kapokad käisid nendega ise vestlemas ja presenteerisid neile teadaolevat infot, mis roheliste väitel ei saanud pärineda mujalt, kui nende mailidest.

  2. ok, see jätab lauale veel küsimuse, kas meile loeti tehniliselt või keegi lihtsalt edastas need Organitele…

  3. Mõlemal juhul on see vastik ja eeldab piisava põhjuse olemasolu. Mis see aga olla võiks?
    Peep Mardiste on piisavalt rahulik ja mõistlik inimene, et mitte iga tühise asja peale pressiteadet saatma hakata. Ometi ta seda tegi.

  4. Ma ka aeg-ajalt Kapoga suhtlen. Esimene kord ma siis uurisin, et palju nad mu järgi luurivad. Jäi mulje, et ega nad eriti läbi tehnika ei uurigi. Inimfaktor on alati hoopis kergem lahti muukida ja kergem info hankimise kanal… Telefoni pealtkuulamiseks peab teoreetiliselt olema eelnevalt konkreetne süüasi. Ma siis omaette itsitasin, et küll tolle inimese elu on raske, kes mu järgi luurib. Telefoniga räägib suuremas osas mu 8-aastane laps oma sõbrantsidega.

Comments are closed.