0
Kristi III
1
Kristi IV

Saagu siis vähemalt nalja

Liisu ühe küsimuse ajel tuhlasin vanades kaustades, et näidata seekord midagi lihtsat, ilusat, lõbusat… ja täiesti pretensioonitut. Olgem ausad, ega ma mingit “diipi-kuntsi” ei ole võimeline tootma nii kui nii.

Mulle meeldib, kui inimene naerab. Südamest. Nii et see on ka silmist näha (kata fotol kõik peale silmade kinni, siis näed, mis ma mõtlen). Pealegi, pildistamine peabki lõbus olema – kui fotot ei saa, saagu vähemalt nalja :)

***
Kuula: Hobusemäng (esitajaks pauerfolkbänd Diskreetse Mango Trio).

Muide, minu komplimendid ka EstMusicu pleieri loojatele. Vana asi juba küll, ent alati on hea kasutata – kiirus ja kvaliteet on eeskujulikud.

***
Ärge siis täna lapsi pekske…

2 thoughts on “Saagu siis vähemalt nalja

Comments are closed.