0
Fan-fan-fan...

Selle nädala viimane teisipäev

Eilne postitus jäi ära, sest ma ei viitsinud PC’d, kus pildi asuvad, sisse lülitada.

Lugemine täitis päeva. Robin Hobb’i “Assassin’s Apprentice” on üsna köitev (rääkimata sellest, et “Farseer“-triloogia on napp neljandik Jordani Ajaratta seeriast, lugu on ka selgem ja nämmutamist-kordamist vähe)…

***
Genereeri endale Brasiilia jalgpalluri nimi. Ühe sõbra nime kasutades sain tulemuseks “Mimo” (vene.k. – “mööda”).

4 thoughts on “Selle nädala viimane teisipäev

  1. näed, sa ka jõudsid:) ma ka napilt sain omale ägeda nime (eelmine msn-i nimi oligi kauaks jäänud:P), aga nüüd on see leht kadunud nagu vits vette.. eestlased vist läksid massiga peale ja hirmutasid ära selle webihalduri..

  2. oi, sepp, sa ei kujuta ettegi kui hea see apprentice on…ja ma võin sulle öelda, et see ei lähe ka edaspidistes raamatutes sugugi kehvemaks, pigem isegi veel paremaks…ja neid järgesid on õnneks PALJU :)

    /me’l kõik loetud

    ja btw, Hobbil uus triloogia käsil, millest esimene raamat ilmunud ja teine peaks kohe-kohe ilmuma, esimene osa oli ka täica mõnus.

  3. nojah, Hobbil on triloogiaid omajagu, ent tema vähemalt oskab kolmeni lugeda :)

    kujutan küll, esimene sai just läbi, just ostan järgmisi…

  4. oh jumal, kui A.A. suudab olla Ajarattast parem, siis pean ma ennast ajaratta mitte-lugemist eest tõega tänada. sest minu arust oli ka see Apprentice täiesti maotu ja lohisev ja lame ja justnimelt nämmutav. nagu enamik fantasy-kirjandust tegelikult. kui kole se jordan siis veel olla võiks..

Comments are closed.