5 thoughts on “Go, ETV!

  1. noh, aga “Mida Telepoiss teile ei rääkinud”? aga Schlussi sketšid Lindgreni ainetel? kas need ei ole siis “pühade lapsepõlvemälestuste” rüvetamine? keelata, keelata, keelata, ma ütlen! kõik kohtusse ja vangi! ja trahvid kaela, mida seitse põlve takkajärgi maksma peavad! üksiti kui keelamiseks läheb, siis keelame ühe soojaga ära ka Inno T., Tauno K., pronkssõduri, suitsetamise, BMW-d ja veel nii mõndagi.

    selle täiesti tühja koha pealt (peaaegu mitte keegi ei ole ju kõnealust “toodet” näinud) üleskeerutatud marutõbise massihüsteeria juures tekib tõesti tahtmine parod… tähendab, parafraseerida ühte kuulsat lauset umbes sedasi: “See, mida te teete, on väga tõenäoliselt pask, aga ma olen valmis haisu kätte lämbuma teie õiguse nimel seda teha.”

    autoriõiguse, moraalse ja materiaalse kahju probleemid lahendagu aga tõesti kohus, see on oma kehvast mainest hoolimata siiski kohasem instants kui kari lehekommentaatoreid.

  2. Kohtusse… ei tea. Tipp-Täpp on ju kah alkohoolikuteks tehtud, siis oli küll naljakas. Nüüd ei ole, kohtu kohta ei oska midagi arvata, lihtsam on lihtsalt kanalit mitte vaadata ja neil reklaamitulu pekki keerata.

  3. Noh, kas ma just hüsteeritsen… Küll aga mul on väike lootus, et kui see on pask*, siis TV3 otsustab seda ekraanile mitte lasta (see ei ole nende endi toodang, ent kui nad seda näitavad, tuleb just neil kannatada. a võibolla nad arvavad, et just Wremja oli see, mis K2 neist mööda aitas ja tahavad nüüd “anything goes” meetodil oma positsiooni tagasi võidelda?).

    Ma olen nõus selle kuulsa lause parod… parafraasiga, ent mingi näidislahendi teke, oletades, et see on asjalik, ei tee paha. Ja kui autorid ikkagi ei taha, et nende loominguga nii tehakse, siis võiks seda saada takistada. Kui sellist loomingut kaitsta ei saa, kuna “tegemist on Nõukogudeaegse ja praeguste seaduste alal mitte käiva asjaga, tehke, mis tahate” – siis see on ju järgmine “JOKK”.

    * – Haista Gäng, Vaese-Mehe-Karmen-Kass ja senine sisukokkuvõte annab minu jaoks veendumust enam kui küll, et ta seda on.

  4. ah, kõik on aint üks turundusnõks. kõusaar ja kensaan teavad küll, kuidas tähelepanu saada. tegelikult ei juhtu midagi. koerad hauguvad ja karavan sõidab. ja palumäe mõtleb, why not “hunt kriimsilm ja seitse litsi”?

Comments are closed.