0
P. (aka postitusega mittehaakuv pulmakülaline)

A miks jalgratturitel omavahel abielluda lubatakse?

Eesti on spordirahvas – mis on omamoodi tore – Aavo Pikkuus on kindlasti uhke, et rattasport au sees on, ent miks on nii, et kui mul on kuskile kella peale minek, on linnas võistlus, mis paneb kõik teed kinni. Eelmine nädalavahetus, näiteks, pruutpaariga Tartu linnas seigeldes õnnestus a) näha nii palju rattureid, et klassikalise nõudluse-pakkumise skaalal kujunenuks nende hinnaks umbes 10 senti tosinast b) mõningatesse kohtadesse jõuda arvestatava närvikuluga c) mõnesse kohta üldse mitte jõuda…

Täna olen ma blokeeritud kontorisse… inimeste poolt, kes saavad diplomi selle eest, et neil homme taguots valutab…

(Oh, ja siis see spinning. Don’t you even get me started here – see on ju puhas homondus: väntad tund aega pulga otsas, ent ei jõua sentimeetritki edasi (ei otseses ega iibe mõttes). Okei – tänu istmeliistakale ei tungi spordivahend nii sügavale, et sa häbeneksid pärast sõpradega sauna minna või et peaksid jälgima, et sa peale kolmandat õllet nutma puhkedes üles ei tunnistaks, et sind on violeeritud. Selle eest spordile muidugi plusspunkt. Samas on mul kahtlus, et kui spinnerid sügaval südames ikkagi vihkavad, mida nad teevad/on sunnitud tegema, kohtab homode tegevuses pigem kirge ja armastust… )

– –
+: mul on järgmine film ilmutada
-: puudub aeg…

– –
Nädalavahetusel Emumäe jooks (ja kepikõnd).

14 thoughts on “A miks jalgratturitel omavahel abielluda lubatakse?

  1. irw, tnx päeva parima huumori eest. pean tunnistama, et olen ka vändapede ja käin rattaga tööl. aga õnneks ei haara ma sõiduteedest kahte või nelja rida vaid hoian mööda metsaaluseid ja väiketänavaid.

  2. Oh, mis vihkamise ja sallimatuse postitus!

    Muide, õigel ratturil on puust munad ja plekist perse, nii et valu teeb ainult kogu ülejäänud keha.

  3. krt, ma mõtlesin täna just sama, kui koolist tulin. mitte küll seda spinningu osa, sinnani ma veel ei küündi.

  4. Liina ja Wassi diskussioon laupäevase rattaralli toimumise ajal Tartus autoga valgusfoori taga seistes:
    Wass: oi mulle ikka meeldib Tartu. Meeldib, kui mingi suvalise rahvaürituse jaoks tänavad lambist kinni pannakse…
    Liina: …ja kedagi ei huvita ka, et kari paksmagusid tahab supermarketisse grillvorsti ostma minna…
    Wass: just!
    (ilma irooniata, see ongi Tartu juures äge:))
    Pulmarongid ei tulnud kummalegi pähe, aga et juba 4 aastat need iga reede ja laupäeva lõunal me majast mööda tuututades lapsed üles ajavad, siis ei tekita need enam erilist vaimustust.

  5. veider, et suured cityd (NYC, London, Berliin jt) saavad massispordiks tänavaid kinni pandud, aga Eestis on kõik nii staarid, et ei saa ühel korral ringiga mindud.

    ja Sepp, mitu sporti sa sel aastal teinud oled? ah-mh:P

  6. õenäss ja mõtleb? mis lausvaled need siin kommentaarikeskust risustavad? nõuan koheselt sellise laimu kustutamist blogist! kuigi see on muidugi õige, et spinninguni nässike ei küündi ;)

  7. Conejito de la miel, kui Sa ei lõpeta, siis küündib minu rusikas BA-sse. grrr!
    (vägivald aitab alati!)

  8. @rivo
    suurtes citydes on sageli ka tuhat muud teed, kuidas saada punktist A punkti B. ühe teatava pribaltika väikeriigi pealinnas aga on ühest linnaosast teise liikumiseks keskmiselt umbestäpselt 2 võimalust. ja kui ühel neist vuravad higised vennad edasi-tagasi, siis alternatiivsel teel seisab võidu ülejäänud linn.

  9. no ma ei tea, suured üritused on pikalt, kuid, tihti aastagi ette teada, saab oma käimisi ju sättida. asi rohkem tahtmises.

  10. ma ei vaidlustagi nende ürituste õigust toimuda – las toimuvad – tore, et midagigi toimub. a ma ei loovuta ka enda õigust viriseda :)

    kusjuures, kinnipanek on keerukas just Tartus: jõgi (sildade arv on alati limiteeritud) pluss palju ühesuunalisi tänavaid muudavad sulgemised tihtipeale valuliseks. ja kui sul on tegemist üritusega, mis iseenesest on närviline, ühekordne ja kellapeale, siis natuke võtab vanduma ikka

    ette teadmisest: loomulikult ma tean, et Rattaralli toimub. ent kuna ma ei ole kuidagi sihtgrupp, siis ma tean, et ta toimub kord aastas. ent mitte täpsemalt.
    ma ei tea nendegi ürituste toimumist tihtipeale, kus ma peaks osalema :P

  11. Ma ei mõista asja juures seda, et miks see ometigi ei võinud teha laupäeval vaid oli vaja teha just reedel ning sellel ajal, kus liiklus kõige suurem. Korraldajale tahaks küll hea meelega füüsilise noomituse sissekandega kubemepiirkonda teha.

  12. kellegagi arutades tekkis teooria, et Rootis ametiühing ei lase oma ratturitel väljaspool tööaega sõita, ent Rootsi proffide osalemine on väga oluline :P

Comments are closed.