0
K.

Sisu puudub (a tüdruk on kena)

Igas kontoris peaks olema need punased karbikesed, mille kallal vägivalda tarvitades saab häireolukorra tekitada. Mis teie oma peale on kirjutatud? Meil on “Tulekahju käsiteadusti”.

Tulles tagasi “võta-blogija-tööle”-teema juurde: võtke kod. I. tööle. Äkki jääb “järjejuttude” jms. treimiseks vähem aega.

6 thoughts on “Sisu puudub (a tüdruk on kena)

  1. Ma sain aru (kuna ma olen regulaarne lugeja, videosid ei vaata), et I ei taha ajakirjanikuks, kuna kõikides lehtedes on jube pisikesed palgad (huvitav kui väikesed need siis on?)

    Jummala naljakad järjejutud, las kirjutab.

  2. Ma ei mõista kust I&I pappi saavad? Päevad läbi kirjutavad järjejutte ja postitavad videosi. Tööl ei käigi?

  3. :D paneme hääletusele. blogi uue vidina abil võib iga blogija oma blogis hääletuse korraldada.
    mina olen poolt

  4. ma ei tea, Sirje… vaadates tegelaskujusid ja üksikuid katkeid, jääb mulje, et motiiviks on kõike muud, kui soov kirjutada hea lugu. pigem “ära panemine” selle väiklases mõttes

    a noh, tuletades meelde vana head kriminaalpreventsiooni talituse mitteametlikku hüüdlauset: “las [suvaline legaalne tegevus], peaasi, et ei varasta!”

  5. kunagi algusaegadel tundus I² blogi lipukirjaks olevat “tõtt, ainult tõtt ja kogu tõtt – (mida sitasemat, seda parem)”, aga nüüd on ilmselt otse elust pärinevate paljastuste aines kokku kuivamas ja taandumise märke mitteilmutava grafomaania rahuldamiseks tuleb sarnase sisu ja kvaliteediga materjali ise genereerida. kuivõrd seal figureerivad reaalsete isikute nimed, siis ma ei ole sedasorti, ee… “ilukirjanduse” JOKK-kindluses ka täiesti veendunud. aga eks paberitega jurist tea paremini.

    Tartu NAKi diskrediteerimisest on natuke kahju – enne võis noist kirjatööde ja avalike ülesastumiste põhjal jääda mulje kui ikkagi vähemasti poole aru juures viibivatest tegelastest.

Comments are closed.