0
Uue rõivabrändi ERRORIST üks peasüüdlasi Kalle Aasamäe Kaksikute piiramisrõngas

DisainiÖÖ, olen moeröögatus ja natuke nibudest ka

Eelmisel nädalal toimunud disainiÖÖ õigustab oma nime tehniliselt päris täpselt – enamus objekte kannatas kerge alavalgustuse all, eilne Reet Ausi (ReUse) “Antimassimood” toimus üldse 2,5 “seasilma” valgel, välgu kasutamiseta. 1,4 obje oleks marjaks ära kulunud. Või Nikon D3. Tantsu-joigu-ürgugrietendus oli üsna mõjus (ja natuke pikk), seos moekollektsiooniga jäi küll veidi arusaamatuks :)

Igasugu moedemmid tuletasid meelde, et ka mina olen – kohati – moodsalt või isegi elitistlikult rõivastuv – osa minu garderoobist moodustavad t-särgid ja pusad:
– mille loojateks on maailmamastaabis kõrgelt hinnatud disainerid
– sihtgrupiks on aktiivne ja intelligentne noor/nooruslik inimene
– tegemist on väga limiteeritud (100-500tk) kollektsioonidega
– hindamatu väärtusega (poest ei saagi)

Nibudest ka. Teller sai nibudega blogtree tippu hommikul ja hakkas kohe nina peale viskama, et on mu’st ka blogtree Topis mööda läinud. Vaatame, ka minu nibud on sama ägedad, kui Telleri omad…

– –
Laupäevased ostud, täpselt kaks neid oli: Teater.Muusika.Kino ja legendaarselt keskpärane lödiburger Vabakalt, kirikutagusest putkast

One thought on “DisainiÖÖ, olen moeröögatus ja natuke nibudest ka

  1. Legendaarset lögaburgerit soovitan osta Nõmme tee “Staabist”. Seal on löga nii palju, et burgeri söömiseks antakse lausa kahvel kaasa. Lisaks on seal veel alati kohal täiesti autentne bemmi-, dressi- ja tossuseltskond.

Comments are closed.