0
Krossitud foto on tänuväärne mustvalge pildi alusmaterjal
1
Originell M. (suurem)

Sepp – stabiilne blogosfääri allakäijaja juba aastast 2003

Internet (ma nüüd kordan ennast) ei ole enam eksklusiivkanal. Same shit, different medium…

– –
“Sügisball” on halb film.

– –
Kuidagi raske on end käima vedada, päikeselisest Prahast siinsesse tüüpilisse sitta suusailma dislokeerumine ei ole selles osas just abistav faktor. Pigem vastupidi, kui nüüd mõtlema hakata. Magusat tahaks, a peale Tšehhit peaks hakkama taas kaalul silma peal hoidma – süüa saab seal hästi – salatid on suured ja värsked, õlle kvaliteedist ja (eriti) hinnast ei hakka rääkimagi. Hommikune sissemagamine (meelega, lennuk maandus eile alles peale südaööd) ja seetõttu sunnitud trolliga (ei, mina olin sunnitud, mitte troll. a võibolla troll ka, kes neid teab) tööleminek tuletas meelde, kui hea on ekspressbuss ja kui kasin me ühistransport võrreldes sellesama Prahaga on.

Tüüpiline “sai-korra-väljamaale-nüüd-haliseb-nagu-jaksab”-tüüpi möga :)

– –
Ajaratas peatus.

– –
Iseendale: Mustvalge pildi puhul layout hüppab millegipärast, kuigi värviline on täpselt sama suur…

14 thoughts on “Sepp – stabiilne blogosfääri allakäijaja juba aastast 2003

  1. värvid on ikkagist vahvamad. :)
    aga jagate Rivoga modelli :D

  2. Ei ole halisemine.. söögi, õlle ja ühistranspordi osas lihtsalt saavadki Prahale vastu vahest ehk ainult sakslased, sedagi vahelduva eduga:)

  3. hmm…noh ja ma helistan ja küsibn, kuule, ega sa kodus pole…dooh….prahas olid, sellepärast siis telefon imelikult kutsusgi :)

  4. Ütled küll, et oled blogide allakäijaja juba aastast 2003 ja et internet ei ole eksklusiivkanal ja annad mõista, et sina ei ole üks neist, kes tunneb, et just temal on ainuke hea blog. Aga mulle tundub küll, et aiai.. sa ikka tegelt loodad, et äkki sinu blog on kõige toredam. Ja loodad, et sa tundud lahe, kui teeskled ükskõiksust oma blogi kvaliteedi suhtes.

    Samas see jutt Prahast oli tõepoolest “sai-korra-väljamaale-nüüd-haliseb-nagu-jaksab”-tüüpi möga. Seega ehk sa tõesti ei hooli? Või..

  5. Ei, ma ei arva, et mul on kõige parem bloog – nagu varem öeldud, on ta nagu keskmine abieluinimeste seks – regulaarne, otseselt vägistamisena ei tundu, ent kirge ka nagu pole. Jah, ma panen oma asjad kirja nii, et ka teistel oleks huvitavam lugeda (muidu paneks ainult märksõnad ilmselt). Kvaliteeti, nii palju kui teda on, katsun natuke hoida, läbi enesetsensuuri – kõik saast, mis postituseaknasse saab kirja pandud ei ilmu mitte. Ja eks ma ikka looda, et teistele ka meeldib, sest ma olen edev. Üleolevusega laheda mängimiseks olen ma vist natuke vana juba, samas…

    Lihtsalt – neti levik on Eestis massiline, end väljendada kuidagigi on teatud eas eriti popp, blogid on popp ja lihtne vahend seda teha… 1+1+1+1=4. OK, õigekiri tundub blogosfääris olevat keskmiselt natuke parem, kui tavaelus/kommentaariumites. Ah, mis ma ikka jahun :)

    Teine asi – ma ei ole Sügisballi tegelikult näinud, lootsin lihtsalt, et on mingi hulk ambrasuurile viskujaid, kes soovitavalt omavahel vaidlema läheks…

  6. Kui pildistav (ja pildistamisega eksperimenteeriv ja uuriv ja oma nägemis-taju treeniv) inimene ütleb, et sügisball on halb. Siis ma söön oma mütsi ära. Või mingi objektiivi krõbistan ära. Niet sul vedas,et sa näinud pole. Naljatilk. Mine vaata.

  7. sa oleks pidanud nimeks “bag” kirjutama :D
    ana.nüüm <20: -nüümi, -.nüümi> tagurpidinimi

  8. Muide, kui nüüd täiesti aus olla, siis ma just sellepärast oma kommentaari kirjutasingi, et mind häiris see, et sulle ei meeldinud “Sügisball” :D

Comments are closed.