0
O. (sorry, Anneli :P)

Lugusid loomadest

Vanemate maja juures elab rebane. Loom nagu loom ikka – noor, punane, ilusa sabaga. A hirmus varganägu. Pani pihta kassi söögikausi, siis koera kaelarihma ja palli. Siis õlipudeli (mida ta sellega küll plaanis teha?). Ükskord pannud aga sauna juurest pihta isa punase soki. Vedas saunast ohutusse kaugusesse ja… sittus peale…

Mäletate seda Murphy seadust, “Iseenesestmõistetavus on kõigi käkkikeeramiste ema”. Kui ei mäletanud, siis nüüd teate. No vot… Ostis ema mingi Philipsi “sanga” – täitsa äge asi, USB auguga – pistad mälupulga sisse, mängib selle pealt ka. Ainult üks asi on puudu: kõrvaklapiauk…

Kinkisin isale Sinatra lugude kogumiku – neli plaati, kokku sada laulu. Arvake, miline lugu puudu on…?

14 thoughts on “Lugusid loomadest

  1. Singing in the Rain? Kui filmistuudio blokib, siis ilmselt võis jääda plaadile panemata.

  2. Loomast hakkab inimene saama, kahmab, tarbib ja tarvitab kõike seda, mida tal sugugi vaja pole. Hukas teine.

  3. Huvitav, mida teeb rebane koerarihmaga? õlist ma saan aru, tahtis kassikausis mune praadida. Palli käib sõpradega tagumas. Koerarihm…..äkki võttis omale koera! Vöi tahtis pesunöörina kasutada ja sokki kuivama panna. Aga sokk oli näed liiga puhas, pidi enne…ju nou.
    Ma arvan ,et järgmisel jõulul võtate koos laua taga viina ja laulate seda Sinatra laulu, mida plaadi peal ei olnud.

  4. punkt läheb eelkõige Valvele – kogumiku koostajatel oli tõepoolest “their way”-hetk peale tulnud. ent nüüd kus te mainite seda “nyc nyc”… ma ei ole kindel, et ka see peal oli…

    Singin’ in the rain. Kas selle “kopiraiti” on pikendatud, et seda blokkida saab? Tegemist on väga vana, ja üldse mitte F.Sinatra looga.

    Kasutut infot ka natuke – kas Sa teadsid, et Frank ei ole “Frank” – pärisnimi on tal Francis Albert?

  5. Jee! Õnnelik punktiomanik.

    Aga Alberti nime küll ei teadnud.

  6. olen kuulnud, et tallinnas on sellised punastes tuledes poed, kus ka inimestele kaelarihmu müüakse. pole siis ime, et rebane endale ühe sellise vuuki pani. talle poleks seda tõenäoliselt müüdud.

  7. Hei-hei-hei! Ärge nüüd seda õnnetut rebast selle kaelarihma pärast tögage, isegi mina olen oma kalli koera kaelarihma efektse ehtena kasutanud. Kuid… siiski-siiski, oli tegemist kõige tavalisema nahast kaelarihmaga, ponud seal ogasid ega midagi.
    Nii et kõigi maade rebased, ühinege! Ja nõudke omale õigust kanda nii kaelarihmu kui ka -salle.

  8. punased rebased ongi irmsad kaabakad ja äbematased elajad. susi neid söögu, või vähemalt neid omadusi. elagu sinirebased ja polaarrebased! peatada punarebaste ekspansioon polaarjoonest põhja pool!

  9. Kõik põhilised lood on puudu:) Mul on ka see, ja rsk, iga kord ajab vihale, et midagi seal tegelt ei ole!

Comments are closed.