0
Ajakirjandus: taguotsad on varjanud enamuse sisust. (Muide, proovige pilti üles-alla rullida.)

Merit Kopli ja Janet Jacksoni kube (parandus: hargivahe)

Täna siis taas rubriik “Pilt ütleb rohkem kui {N} sõna”.

Merit Kopli, Postimees, kirjutas veikese arvamusloo “Mis teeb muret tänases ajakirjanduses“. Ma mõtlesin, et kirjutaks siia, et sõnavabaduse ja “kollase” ajakirjanduse võrdsustamine on piinlikkust tekitav, kriminaalmenetluse segamine on ebaseaduslik ja liikumine lugeja harimiselt lugeja inimlike, ent suht madalate instinktide rahuldamisele on nukker.

Ei viitsi kirjutada.

10 thoughts on “Merit Kopli ja Janet Jacksoni kube (parandus: hargivahe)

  1. ma olen tallaalune. kohe rullisingi pilti üles-alla. üks hetk sain aru, et ma pole normaalne ja lõpetasin.

  2. Ma isegi mõtlesin selle peale.. ja jätsin pealkirja ikkagi kollaseks, kui juba sellel teemal ilkuda..
    Põmst üritab Merit Kopli teada anda, et ajakirjanduse kube kärab nende endi arvates hästi, süüdlased (õiguskaitseorganid jmt) ja/või rumalad (President, lugejad) on mujal.

  3. oletame, et see kolk oli nii umbjoobes, kui abipolitseinikule otsa sõitis, et ei mäletanud pärast isegi sündmusi (mis võib olla vägagi tõenäoline, arvestades, et ta end mitme päeva jooksul end välja ei andnud).
    selle avaldatud intervjuuga võib ta endale ise luua mingi alibi ja oluliselt kergema karistuse saada. aga need lapsajakirjanikud, ptui, kvaliteetajakirjandus saavad vähemalt toreda intervjuu ning prokuratuuri süüdistada. kaks kärbest ühe hoobiga.

  4. … ja arvestades, et üks roolijoodiklus on ta puhul juba kalevi alla libistatud.

    ma lugesin seda “sõnavabaduse piiramise katse kangelaslikku tagasilöömist” kajastavat artiklit, ent ei hakanud sõna võtma, kuna krim.men. protseduuri ma õnneks ei tea, ent “punased” lõigud paistsid väga selgelt viitavat tunnistuse osadele, kus duell algab hiljem

  5. Kollasest päälkirjast:
    Mnjah. Mool om viimasil aastail loll harjumus tekkind – päälkirju lugeda ja tõlgendada… No täitsa jube, kuismoodu ja mida välla lugeda annab, nii et sori vaan.

  6. Jah, ei saa öelda, et meedia sul’ vähe lõbusat ja natuke ka nukrat ajaviidet annaks :)

Comments are closed.