0
Jeeeeee... lumiiiiii!!!111!!!!!

Putli-Mutli, maitsev džinn ja 17-aastased näidistütarlapsed

Kuidas päikest tellida? Pane kaamerasse ISO800 film…

Enivei, midagi lõbusat igasse päeva:

«Täna ei ole haruldus, kui gümnaasiumi viimases klassis õppiv 19-aastane nooruk ostab pudeli viina 17-aastasele klassiõele,» viitas Mutli, kelle hinnangul ei saa vastava seaduseta sellist olukorda vältida.

Äkki tegeleks selle seadusepügala “juurutamisega”, mis juba praegu keelab sellele 17-aastasele neiule alkot osta? Kui hankijaks on see istuma jäänud 19a. klassivend, siis on vajadusel vähemalt teada, kes lapse isa on – muidu aja seda võõrast 20a. noormeest hiljem taga nagu tuult väljal…

Dzinnist: “Abilinnapea sõnul on sageli tegu odava ja maitsva joogiga, mis aitab tekitada noortes alkoholisõltuvust.” Reklaam?

Samas oli päris äge ettepanek, et alkoprosa oleks hästi nähtav, otse hinnasildil: noortel teatavasti ei ole eriti raha, ent see muudatus laseks kiiremini välja arvutada (kiirus on oluline, eriti enne kl 8’t), millisel joogil on parim “bang for the buck“.

Kisub ikka sinnapoole, et alko eripoodi, eripood ustavale inimesele, kasumist % parteikassasse :)

– –
Kui Mac’il oleks viirused

5 thoughts on “Putli-Mutli, maitsev džinn ja 17-aastased näidistütarlapsed

  1. Mina ei jäänud istuma, aga olin viimased 4 kuud gümnaasiumis 19aastane, samas polnud mul aga ühtki 17aastast klassiõde…

    Ning arusaamatuks jääb see, et kui kange = 22+ mahuprotsenti ja suured lahjade jookide pudelid kaoksid, siis mis saaks veinidest?

  2. mul oli 2 klassivenda, kes lõpetasid gümnaasiumi 20-sena, kumbki polnud istuma jäänud, lihtsalt läksid 8selt kooli ja said kohe 9. samas lõpetas klassiõde gümnaasiumi 17-selt ja sai alles suvel 18… nii et nätaki.

  3. thx, ed

    vanuseasi… tegemist on siiski eranditega. eranditega dramaatika loomine on minu meelest pigem demagoogia pärusmaa. samas, dramaatika on muidugi tore asi, ent minul vähemalt käivitub teine mootor, mis liigitab ka asjaliku osa bullshit’iks. väike tõrv, jne…

Comments are closed.