0
Tegelikult on K.'l ilusad pikad jalad
1
Füssa-mata eriklass *

Dog’s Bollock Syndrome

Blog.tr.ee võiks lukustatud postituste pealkirju/linke esilehe vasakpaanis mitte kuvada.

Enivei… Ma ei suutnud otsustada, kas rääkida Teile täna Jeesusest, Leninist või oma nädalavahetusest. Neil kõigil on oma võlu, oma valu… esimesel on kõige laiem tähendus, teisel suurim nostalgiaannus, kolmandal kõige isiklikum sisu, ent terviklikku komplekti – maailmamastaabis aktuaalne lugu, mis kõigile korda läheb – ei ole neist ükski. Jäägu siis nii seekord. Because I can.

Ja see sissekanne on siin selleks, et kandideerida ja võita kategoorias “Joon-söön”. Ja et võitjana MTV’sse saada. Mul on laul juba välja valitud. Ja taustatantsija…

Konkursi “Nädala Sõna” võitis möödunud arvestusperioodil termin “rõõn“…

Konkursi “Nädala Jook” laureaat: Jamaica Madagaskari rumm, millesse on pihustatud gaseeritud konjakit…
– –
* Väike ülesanne (vt. foto 2): “Kui suur peab olema liblikas, et ta kataks ca veerand 35mm kaadrist, kui minimaalne fokuseerimiskaugus on 1 meeter?”

10 thoughts on “Dog’s Bollock Syndrome

  1. Kas ülesande lahendamiseks poleks vaja ka objektiivi fookuskaugust? Äkki on tegu mingi 300mm objektiiviga :P

  2. yeah. Madagaskari… see on see hetk, kui imestad, et miks sul taskurätis sõlmed sees on.

    Elver, jah. Ilmselt on tegemist mingi 35mm fookuskaugusega, karpi vaadates.

  3. See liblikas tundub pigem poole kaadri laiune olevat. Kui ma mingeid arvutusi väga metsa ei keeranud, siis 35mm objektiivi juures peaks meetri kauguselt pool kaadrit enda alla võttev liblikas olema umbes poole meetri laiune.

  4. ma igaks juhuks hääletasin su käsitöö blogide kategooriasse, seega paluks nüüd ka selleteemalist fotot :)

  5. iiirrwwww… sepp, kle, ma aiman teadvat, et nõmme keskuses saab vahvaid käsitöölisi näha mingitel kellaaegadel, mida peab veel üle tsekkama ;)
    ja pühapäeviti on neil tantsuõhtud horre zeigeri bigbandi saatel. mitte et ma seal ise käiks (sa rsk ei usu niikuinii mis ma räägin) aga kuulutused on eakohaselt nii suurte tähtedega, et ma neid kaugelt ka autoaknast/tsikli seljast.
    kes iganed neid plakateid kujundab – SURM kes oli nii šeff mees, et rääkis suurt tähtedega, on poisise ta kõrval…

  6. vabandust kirjavigade pärast ja ühe puuduva sõna pärast. toome need siinkohal ära: “näen”, “iganes”, “poisike” (toim.).

  7. sepp, kas oled juba skänneri suhtes otsustanud. endal õnnestus ära proovida see epson v700 ja väga rahule jäin. vt. kodukal asuvat pilti. nende canonite kohta ei oska palju rääkida…

  8. Jah, ma ostsin endale selel Canoni ära – 8800 – hinnatase oli täpselt selline, et ei viitsi põdeda. Kasutamine on teine asi – mulle tundub, et hoopis tarkvara-pool on suht persest skänneritel: halvasti käituv, aeglane, kole ja ebaintuitiivne kasutajaliides (proovitud: vuescan, canoni scangear ja silverfast). kõige tipuks tundub mulle, et kas mul on sätingutega mingi props või scangear tõesti ei arvesta profiilidega korralikult – eelvaade ja tulemus on eri värvi. lisaks: iga strip, mis alla panen, on erinev eelmisest – ma ei tea, mille alusel. isegi kui fotod on tehtud samas valguses, 3 minutise vahega – lihtsalt asuvad lähtilõigatuna eraldi ribadel. peavalu.

    see kõik, eriti korrigeerimise selgekssaamine võtab aega. palju aega.

    v700’t proovisin korra isegi, ent ta oli ikka bloody aeglane (tarkvara taas?) ja kaks korda kallim (kasutatultki), kui canon

Comments are closed.