0
"Läksin vanavanaema juurde, ent teda ei olnud kodus"

Egoboost igasse päeva

– Päris äge, teate. Aitäh*

– Oleks mul vanu rehve, saaks nad praegu tasuta ära anda (vihje, vihje!)…

– “The king of hearts is the only king without a mustache.

– Serveri logistatistikanurk: et keegi otsisõnaga “pede” siia jõuab, ei ole veider – esimene vaste ikkagi, sest erinevas kontekstis on seda sõna siin omajagu kasutatud. Aga mida paganat see inimene ikkagi otsib?

* Ma tuleks Sinuga välja küll, kahju, et sa abielus oled. :)

4 thoughts on “Egoboost igasse päeva

  1. Mismõttes “praegu tasuta”? Artellis on vähemalt koguaeg saanud tasuta ära anda. Ja mitte ainult rehve vaid kõike muud jälkust kah. Aga noh, eestlane on töökas loom, muidu ei saa tonnkilomeetreid täis kui oma paska 10 kilti linnast välja vedades.

  2. Ses mõttes, et see faktileht annab välja fakte, mis pole tegelikult faktid*. Näiteks see, et USAs on pärast Luxemburgi kõige suurema GDP per capita. Kolme erineva allika järgi on USA kohtadel 7, 9 või 10.

    * – lähtun sellest, et fakt on miski mis väljendab tõest propositsiooni. Seega rangelt võetuna pole olemas sellis asja nagu “väär fakt”, kui ta on väär siis ta pole enam fakt.

  3. rõhk sõnal “fun” ilmselt. mitte et ma teaks, mis on tõene propositsioon, ent maal meil öeldi, et mõned andmed võivad vanaks minna ja sellistele tuleks juurde märkida, mis ajast nad pärit on

  4. See pealkiri kurb.

    Vanavanaema tuleb nii harva meelde, et vahepeal jõuab katus pähe kukkuda.

Comments are closed.