0
Käru pood ja seltsimaja/kool

T-soig

Poodides t-särke lapates paistab välja selge trend: kandvat rolli on pandud mängima mingi “diip” või lihtsalt nõme tekst, üritades seda siis kunstipäraselt kirjutades veelgi “diibimaks” teha. FAIL!. Mul ei ole vaja, et mu särk teeb mingi steitmendi a la “surfi või sure”, “california’s no. 1”, “Stud” vms. Lolle steitmente teen ma ise, särk peaks lihtsalt äge olema.

Seega, lugupeetut vabrikandid, laske need kuradi kopiraiterid lahti ja palgakse kunstnikud asemele.

– –
Must-valge pildinädal tuleb. Ostke roosad prillid :)
Käisin isa sünnipäeva paiku maal ja tegin lühikese (valgusmõõtja jõud lõppes) lõppes sellele lapsepõlvemaale. Käru pood ja kultuurimaja/kool (kool nüüdseks suletud, õpilasi ei jagunud eriti) tollele kaardile seal ei mahtunud, asub kaardi suhtes üleval paremast nurgast välja “sõites”.

13 thoughts on “T-soig

  1. aga selline slõugän nagu “too many freaks, too few circuses?”
    pani ikka muhelema küll.

  2. well, eks ikka satub sõkalde hulka teri. meil endilgi siin üks tütarlaps särgiga a la “at that magic moment when our lips met, she closed her legs and broke my glasses” :)

  3. mkm, “I used to have a split personality (särgi ees), but we’re OK now (seljal)” on see hoopis. tegemist siis peda aastatetaguse psühhode lõpusärgiga.
    samas, võimalik et on ka muid sarnaseid üllitatud.

  4. Lumi,see on üsna vana nali – küllap ka teil laenati. nagu on vana nali ka Eestis omal ajal “liigelnud” “Olen süütu” ees ja taga “See on vana särk” :)

  5. Ma olen tõeliselt nõus väitega, et ma pigem teen ise juhmivõitu, ent teisi kõhukrampideni ajavaid avaldusi, kui et kannan midagi imelikku pluusil. Ja viimast puht sellepärast, et midagi peab ju selga panema. Ja tekstita särgid kas on niiiiii halva kvaliteediga või niiiiii kallid. Või neid lihtsalt pole.
    Ent ühte naerma ajanud särki olen minagi näinud. Kunagi ammu. Ööklubis. Nool üles ja Hardware ning nool alla ja Software. Tegu oli rullnokaga, kes ise vist ei taibanud, et ehk peaks tekstid teistpidi olema. Fittis mõttega pluusilt ehk liigagi perfektselt.

  6. T-särke saadakse sõbralike institutsioonide käest. mul on praeguse tööandja särk, siis kolm eri teatrifestivali särki, Kaitseliidu Tallinna maleva särk, ligikaudu kolm Tallinnas peetud soome-ugri maailmakongressi särki, yhe Kanada indiaanlaste kolledži 20. aastapäeva särk ning mida kõike veel.
    ahjaa, Kontuur Disaini tehtud särk Rocki õlle reklaamiga aastast 1995 on ka hästi vastu pidanud (ma vist ei kanna teda kuigi tihti).
    see-eest Hiina myyri särk läheb ruttu niruks kätte ära. aga tolle oli ilmselt ainukesena siinses nimekirjas keegi raha eest ostnud, aga ei mina tea, kes see kyll võis olla.
    yhe biosemiootika konverentsi särgi (roosa, mõeldud ilmselgelt tytarlapsele, kes mõõtmetelt minust väiksem, peal suurte vuntsidega Jakob von Uexkyll ja suurte vuntsidega Juri Lotman, keda mingil kummalisel viisil sidus maailmamadu ehk Ouroboros ehk Jörmungandr) see-eest vahetasin toreda Fila särgi vastu, mis ka hästi vastu peab.

  7. aok, sinu võit – ma ei lugenud eriti hoolega. ma mõtelsin, et teil oli selline särk.
    ma tean väga hästi, et sa ei ole pedast :)

Comments are closed.