0
V.

Aktifotod, kolleegid ja see asi ka, et naine ründas abikaasat külmutatud lasjanjega

Pastab, et üks suuremaid “no-no“-faktoreid aktifotode tegemisel on… kolleegid – et äkki näevad. Sul ka?
Okei, oletame, et su ülemused/tulevane tööandja/kolleegid näevad su alastipilte ja teevad selle baasil sinu ja su _professionaalsete_ omaduste kohta negatiivseid järeldusi. Kumb on seejärel suurem probleem – et nad on näinud sind “sünnipäevaülikonnas”, mis meil ju kõigil seljas on, või fakt, et nad on nõmedad inimesed?

Või, oletame, et sind ei võeta tööle “tänu” su aktifotodele. Tahaksid sa üldse selliste inimestega koos töötada?

Ja keegi võiks sama soojaga selgitada, kuidas just (naisterahva) rinnanibudest kujunes mingi “viimane piir”.

– –
Pealkiri pauered bai riäl laif

8 thoughts on “Aktifotod, kolleegid ja see asi ka, et naine ründas abikaasat külmutatud lasjanjega

  1. OMG mida mu peenikesed kollegid minust SIIS veel arvaksid. Naiskollektiivis ju teada värkkk, riided ja hilbud jnejne “mul on ilusamad kui sul” :))

    Proovi mulle seda viimast piiri seletada?

  2. No see on see, et topless on ok, ent nibud ei tohi näha olla. Osades kohtades seaduski selline. Huvitav, kuskohast see tulnud on…

  3. ah, tegelt vaikselt hakkab juba see siibrisse viskama, et kui kunagi vöeti tööle töövestluse ja oskuste alusel, siis nüüd lapatakse google läbi ja seal sinu nime/nicki sisaldavad lehed. ja siis on tulemuseks, et sina reaalsena polegi enam määrav, vaid hoopis see, mis infot internetist sinust on.

    ka mul on netis seda, mida ei peaks olema vb, aga siiani pole see kedagi seganud, siis las olla. minu elu. kui mind sellisena nagu olen ei taheta vötta, siis pole ju ka minu süü, et aetakse taga ideaali, kes on oma elu kloostrimüüride vahel veetnud, kuid tööalased teadmised on supper-hüpperid.

    inimesel on töö ja on eraelu. kuni ka tööandja hoiab need lahus ja eraelus ei tee midagi sellist, millega mönda politseisaate saateaega satud vöi sl laudalehte, pole ju hullu.

    ja mis puutub aktifotodesse, siis neid mul pole ja kui olekski, vaevalt oleks see tööandja asi teada nende olemasolust.

  4. Naiste rinnad on suguelundid. Miks? Suguelundid on kõik elundid, mis on orienteeritud soo jätkamisele. Naiste puhul on selleks lisaks sisemistele ja välimistele genitaalidele ka rinnad, mis toidavad imikut elik aitavad ellu jääda (mõtle metsikus looduses) ehk sugu jätkata. Meeste rindadel sellist funktsiooni pole. Just seetõttu ongi meestele naiste rinnad nii olulised – nende olemasolu oli ürgselt kinnitus, et see naine on hea partner – võimeline imetama ehk sugu jätkama. Rindade kultus kestab tänini ja varjatakse neid nagu teisi suguelundeid :)

    Mis puutub alasti olekusse, siis harilikku akti ehk täielikku alastust kunstilises mõttes ei pane keegi pahaks. Küll aga ollakse taunivad liputamise ja enesemüümisega (so sugulist paljunemist rõhutava enesemüümisega) seonduva alastuse suhtes. Seejuures pole oluline millised genitaalidest paljastatakse või neile liigset tähelepanu juhitakse.

    Ka mina ei usu Googeldamisse CV võtmes. See info pole alati üheselt kasutatav, sest väga palju on olemas võltsidenditeete ja nii tööandjad ei saagi sellist infot puhta kullana võtta. Isegi aktifotosid saab kokku monteerida.

  5. brittide poolt paar aastat tagasi läbi viidud enam kui 1000 cv analüüs näitas, et ca 40% inimestest valetab oma cv’s teadlikult. seega – sa ei saa kunagi olla kindel ka tööletulija enda kirjutatud cv’d lugedes, et võtad lamba asemel hundi tööle. või siis vastupidi :-)

  6. “Mis puutub alasti olekusse, siis harilikku akti ehk täielikku alastust kunstilises mõttes ei pane keegi pahaks.” — oh püha lihtsameelsust. esiteks on väga palju inimesi, kes panevad pahaks, ning teiseks väga palju neid, kes arvavad, et pannakse pahaks. Algsele küsimusele vastates – üks keskmine töökollektiiv tundub olevat selline kollektiivse vaimse sandistatuse võrdkuju. Võta hulk enam-vähem normaalseid inimesi, seo nad omavahel põhikirja ja töölepingutega ära ning tulemuseks on hullem kramp kui algajal veepalluril.

  7. Valehäbi soodustav/tekitav ühiskond ja selles kasvanud inimesed – mida muud ikka oodata?
    Ühest küljest mõtled, et mis see kõik teiste asi on, tegelgu oma elude ja asjadega, aga samas oled ise ju ka üks sellise ühiskonna poolt üles kasvatatud kodanik ja paratamatult on need “suhtumishäired” sinusse aastate jooksul sisse süstitud.
    Vahel siunad teisi, et miks nad on sellised pealiskaudsed, hinnanguid andvad, põdevad… aga samas oled ise ka.
    Ah, selline niisama heietus…:P Sina oli umbisikuline.

Comments are closed.