7 thoughts on “Sam tõ buka

  1. Ma olen küll suhteliselt moekauge tegelene, aga kas pilt on peeglis või ongi tirtsul seljas meestejakk ja poisil ongi ecnalubma-tekst kõhul?

  2. kes seda nüüd täpselt mäletab, mispidi nad seal olid… a filmil on “tänuväärt” omadus – valepidi skännerisse sattuda – olemas küll :)

  3. Kusjuures me just täna töö juures veidi arutasime seda asja (raskuseks osutus muidugi meie suhtline ebapädevus füüsikas, aga mitte oluliseks raskuseks). Ehk siis, kui must auk, mis oleks võimeline kõik endasse imema, olekski tekkinud, siis selle tohutu gravitatsiooni jõud aeglustaks valguse liikumist ning ühtlasi ka aja liikumist. Või seda vähemalt mõne meist piisavalt kaugel oleva suhtelise vaatepunkti suhtes.

    Seega leidsime, et on vist et võimalus, et me tegelikult juba oleme mustas augus, aga kuna aeg liigub siin nii aeglaselt, siis me veel ei tunne seda ja võimalik, et ei saagi tundma, sest mustas augus kestab iga hetk igaviku.

    Aga võib-olla ma olen asjadest valesti aru saanud ja eelnev on kõik jama.

  4. no inimene on teatavasti aja suhtes kõige sensitiivsem just siis, kui ta osutub vastu tahtmist seisma valel pool väljakäigu ust. ma arvan, et töökal teadlaste kollektiivil poleks mingi probleem osaluseksperimendi raames tuvastada anomaaliaid aja kulgemises. keha kui instrument.

  5. hõhõ… ma ei tea, fleimiindeks on vist parem kui feimi-… sul on nüüd 7,6 fleimi tehnilise soorituse ja 8,7 fleimi artistlikkuse eest. jaapani kohtunik annab 6,8 fleimi.

Comments are closed.