0

Ěšmäšpöěv

See oli ilus sügishommik. Jahe, ent kena ja karge. Ronisin Mäos korra Diivanilt maha, et jalgu sirutada, üks kakao juua ja niisama paar pilti klõpsida.

Lisaks hoiul olevale Diivanile on maal endiselt ka suured hanged…

Oh, ja Skype iPhonele on saadaval. Hetkel küll ainult Jaapanis, nii et minge ilusti tuttu.

Venelaste Top Gear, vähemalt esimene osa, oli nadi. Lõpuni ei viitsinud vaadata.

7 thoughts on “Ěšmäšpöěv

  1. üle pika aja tulin vaatama, kas sepa pool on midagi uut. ei olnud. siis klikkisin mingit meetrit ja sain teada, et edevuse piire mõõdab twitter. mis klubi see on kus mõni arvab, et pildi juurde kärab tekst laadis “no but yes but no but yes but no but yes but no but yes but i don’t know…” ka? mõtle. sa oled ju täiskavanud?

  2. Katsetasin Skype’i oma iPhone’iga. Esialgu ei õnnestunud üldse sisse logida. Peale seda, kui Cydiast Clippy maha võtsin, õnnestub enne rakenduse kinni minemist seda umbes 30 sekundit kasutada. Engadget on sanaseid kommentaare täis (http://www.engadget.com/2009/03/30/skype-for-iphone-now-live-in-us/). Huvitav, kas see on seotud Cydiaga või on mingi laiem probleem? Kas keegi häkkimata iPhone’iga saab kinnitada, et temal sarnaseid probleeme ei esine?

  3. Kaur, jah, kräshib ka siinpool, sarnased tingimused, ent Clippy’t pole kunagi kasutanud. eks mingi hetk selgub, mis täpselt konflikti läheb…

    Sirje, möh?

  4. ahh, mul oli tahtmine sulle ümbernurga kehvasti öelda, sest su viimane komm minu blogis ei meeldinud mulle. tulistasin vist tühja.

  5. esimene osa oli jah veidi vasakule. aga järgmised on oluliselt paremad. kannatust veidi :)

  6. Kahtlane. Mulleon need saatejuhid ebasümpaatsed, seega ei saa saade oluliselt paremaks minna. Autod mind tegelikult eriti ei huvita.

    Sirje, ma sain aru. Ega mulle ei meeldi ka selliseid asju öelda, ent ma kardan, et pahaseks tegigi sind asjaolu, et (seekord) oli mu kommentaar põhjendatud.

Comments are closed.