0
E.

Uudishimu

Palju sinus on säilinud uudishimu? Ma ei räägi hetkel suurusjärgust “naine, ca. 50a., tegi mootorrattaload” (kuigi tunnen elusat näidet), vaid midagi lihtsat. Võtad mõne asja lahti, et näha kuidas see töötab? Ostad imeliku väljanägemisega ja veel veidrama nimega aedvilja, sest pole seda maitsnud?

Ma ei tea… sõidad bussiga ühe peatuse edasi – lihtsalt, et teada saada, kus see asub?

8 thoughts on “Uudishimu

  1. akna taga seisab mitmendat nädalat Siimu toodud jäätis. üks juba “lahkus”. vaatame, kas vihastab külmu-sula režhiimi peale ja läheb enne kevadet ise minema.

  2. mu sõbranna just ütles, et tema jaoks jäi väga kõlama ühest hiljuti loetud raamatust mõte “tee iga päev midagi teisiti, astu rutiinist välja!” – kõneta kedagi, astu veelompi vms… päris lahe mõte mu meelest :)

  3. huvitav, mitu päeva läheb aega, kuniks see viimatisoovitatud tegevus rutiiniks muutub? ;-)

  4. … klikid lahti lingi, et näha, mis selle taga on? Kas see on ka uudishimu?
    Samas mina klõpsin läbi kõik lülitid ka võõras kohas, et näha, mida need teevad. Punaseid nuppe siiski ei julge puutuda.

  5. minul isiklikult on uudishimu järgi veel nagu putru, üleliiagi vist…võiks teistelegi jagada :)

  6. noh. ronisin nädal tagasi läbi okkalise võsa 1,7km mäkke, et välja uurida, misasi see punane junn on, mis tipus paistis. does that qualify? :P

    ja oi Sepp, sa jäid täna ikka väga huvitava maitsega India kommidest ilma. ülehomme vaatame, kui adventurous sa oled >:)

  7. Täna oli kontoris jah hea kontrollida, et kes astub mugavustsoonist välja, kes mitte. Mõned ei astunud, isegi kui neile seda sel moel esitatud sai.

  8. … teed lapse, et teada saada, mis nägu tuleb?
    (Pilt tuli lahti pärast seda, kui olin teksti alt ära lugenud.)

Comments are closed.