0
See on Algus...
1
...ja see on Lõpp

Peatus.ee – no kuulge…

Ma jätkaks peatus.ee kallal võtmist seal, kus herr Marvet pooleli jäi (peatus aju tegevus).

1. Kes iganes seadis vaikimisi kohustuslikuks, et ma tean lõpp-punktis asuvat peatust, on… nohik. Kui mul on kuskile vaja minna, siis ma tean a) kindlasti tänavat b) tõenäoliselt täpset aadressi c) võib-olla mingit objekti, mille juures ta asub.
2. Härrased-prouased, ma ei ela Maneeþi tänaval…

NB! Tavaliselt tekib küsimus “kuidaskuratmasinnasaan?” keset tänavat, seega – kuhu jäi minimalistlik ja elegantne mobiiliversioon?

6 thoughts on “Peatus.ee – no kuulge…

  1. ja nagu ka pikslisse ennist kirjutasin, lokaliseerimine oli selge afterthought, vt kasvõi detailse otsingu layouti. või..või nevermind, paistab, et see on kõikides keeltes katki. kogu copy oli afterthought :D
    läks sahtlisse “хотели как лучше, получилось как всегда”.

  2. Noh tegelikult me Helenaga võiks kogus selle projekti 3 a. elutsükli siin lahti kirjutada aga säästame Sepa kalleid lugejaid seekord.
    Samas on tore, et teiesugused “usability issue” mehed olemas on. Küber saab jälle tiba paremaks asja kõbida :)
    Ja phööni peale tõesti ei jookse – selle ma võtan ise üles!

  3. ma siis jätkan ka: vanasti Pärnus põhiline “kodupeatus” on saanud seal lehel nime Agape (mis ta on nüüd) või Männi (mis ta oli varem) asemel aadressi Rääma 40b.

  4. ära küsi mida MKM võiks teha selleks et bussiinfo oleks parem, vaid seda mida SINA saaksid selleks teha!!? ahmis?

  5. Eraisiku võimalus niisuguste asjade juures “midagi teha” ongi see, et sa võtad populaarses blogis sõna ja tood kitsaskohad välja. Konkreetsed muremurdjad teeb ära ikkagi lahenduse looja.

Comments are closed.