0
Segadusi igal alal...

WordPress, collate ja upgrade?

Püüdsin eile taas oma WP’d uuendada ja taas feilisin miserabiilselt. Siis proovisin puhast installi – ka kuulus “5 minuti install” venis kolme tunni peale ja siis viskasin asja nurka – lihtsalt teatud hetkest pakutakse .php fali alla laadimiseks ja kogu moos. Foorumites soovitab üks tark vaadata, kas PHP ikka serveris jookseb.
Tundub, et mingi kamm on WP võimega andmebaasiga suhelda – isegi tühje tabeleid ei tekitata. Või, noh, kurat seda teab.
Või tead sa ka?

– –
Trammis jonninud pisipoisile näitasin salaja keelt. Jõmpsika ajus puhkes tõsine Segadus – täiskasvanud ju nii ei tee. Edasijonnimine tundus tobe. Järgnes Segadus ema ajudes, kes taipas, et on midagi maha maganud, ent mida?

6 thoughts on “WordPress, collate ja upgrade?

  1. Sinu veebiserver peab tõenäoliselt tõrkelogi. Ja tõenäoliselt on tõrkelogi ka PHP-l. Need on päris head kohad uurimise alustamiseks.

  2. tegin hiljuti korra sarnase asja poes jonnivale tegelasele, ma küll vangutasin pead, ütlesin hääletult et “ära jonni” ja siis mingi krimass sinna otsa..see segadus tüübi näol oli ikka hindamatu…a vähemalt üle poe kostev jonnikisa lõppes

  3. Lõuka turu sees on teine Lõuka turg, mis on suurem kui välimine Lõuka turg. Kogu saladus.

  4. kui sul korduvalt juba wp vs mysql jonnivad installi korral tasuks jah logisid tiba lugeda või proovida baasi connectida kusagilt mujalt testi eesmärgiga.

    mul õnneks nss.ee’s pole hädasid väga olnud wp puhul.

  5. Nojah, eks ma tegelen mingi hetk uuesti ja uurin välja, kus on logid ja kuidas php veateateid väljastama panna. Võimalus, on ilmselt ka diffida versioone – et mida nad paganad siis muutsid – see versioon ju töötab ja ei mäleta, et installiga oleks mingit jama olnud…

Comments are closed.