5 thoughts on “1811.

  1. kunagi ma ka ohetasin maci peale, et nii ilus ja vinge pill. nüüd on eripära kadunud. sisu on sama, mis mu kodune pc. lihtsalt selle vahega, et minul jookseb sama raua peal windows 7, teil aga mac os. samamoodi saan ka mina oma masinale maci selga ajada kui teie 7’me.

  2. “Meil” on tiba ennatlik – töömasinaks on Mac, kodus on siiski PC-d. Aga kohati mulle tundub, et ma olen natuke vana selliste “selgaajamiste” jaoks, kui ma saaks tegelikult osta teadaolevalt töötava kena komplekti, koos tarkvaraga. Mini ületab lihtsalt psühh. hinnajoone ning see motiveerib natuke vaeva nägema alternatiivi töölejooksmisega.

    Soovita parem head läpakat ca 7-8K raames. :)

  3. 7-8k ja hea on veidi tricky. kui lepid t3000 prosega, siis hp probook on suhteliselt nummi. alguses olin veidi skeptiline kuid kätte saades see paranes.
    minu traagika on see, et aasta tagasi ostetud intel dx58so plaadi ja i7 940 prosega masinat ei olegi võimalik uuendada. mälud said paremad ja xfx 2195 gtx video ka aga see on kõik:(

  4. Ma loen huviga – kodune Dell L600 hakkab just peale 5 a. otsi andma.
    Äkki saan ka hea vihje.

  5. Pärx > kui sul raha on ja tahad Delli peale jääda, siis Dell Vostro igasugune mudel on väga töökindel. Siiamaani ligi 40 kundet pole kurtnud mitte grammigi.
    Ahjaa… neid üliodavaid laptop24 jms pakkumisi pole mõtet vaadata. Need on masinad mis on nn”refurbished” ehk tehases uuesti töökorda seatud.

Comments are closed.