0

1833.

Mõnikord sind lihtsalt testitakse. Või tõestatakse oma iva. Seisin mina mõned tunnid tagasi trollipeatuses. Tuli 3 bussi, mille peale ma ei roninud, sest ega ma ei ole vaevunud endale selgitama, kuhu nad täpselt sõidavad. Ja nii kui nii oleks kohe 1 ja 3 tulnud. OK, peale mõningast külmetamist saabus 2. Mis sest, et see väike, see vana, see külm kuut – ei viitsinud rohkem oodata, mis seal’s ikka nii ebameeldivat. Ja siis hakkab peale – ninaga tunned, et su kõrval on keegi. OK, mis sellest ikka hullemaks läheb. Siis hakkab see Keegi rääkima – kodutu, esmaklassiline hull. Keerad pea ära, kogu nägemisulatuse peale on ainult silma rõõmustav objekt – mingi tütarlaps. Püüad hullu ignoda. U. 30 sek pärast buss peatub ja kontrollid viivad tütarlapse minema. Mis järgmiseks? Kehitad õlgu, kaotad naeratades lootuse ja istud kohta, kus tõenäoliselt peatselt toimuvas liiklusõnnetuses vähem viga saaks…

3 thoughts on “1833.

  1. ma olen juba mõnd aega tahtnud küsida, et kas see 1833 (ja eelmised numbrid) on algusest loendades, või läks kaunter mingi hetk tagasi nulli?

  2. See on WP baasikande ID. Kui SQL-päringuga revisjonid (mis ma justkui keelasin ära) ja pages välja jätta, tuleb järjekorranumber protsendi võrra väiksem.

Comments are closed.