0

Sügis

Viljakandvad puud hoovis on igati toredad, ent sellega kaasneb mõningane kõrvalsaadus… Peale pooleteisenädalast puu all seismist oli mu eilseks sõiduvahendiks “Diivan-millele-pirnikompott-ümber-aetud”.

Windowsile on Skype 5.0 beeta 2 väljas. Lisaks muudele huvitavatele asjadele lisandusid ka ukraina, indoneesia ja vietnami keel :)

Nendest “muudest huvitavatest asjadest” paistab kogu möll käivat kuni 10 osalejat mahutava videokõne ümber, mulle endale meeldib enim hoopis nn offline tsätt e. kui mõlemal inimesel on seda funktsiooni toetav versioon, ei pea mõlemad pooled korraga sees olema, et sõnumid liiguks. Noh, nagu teistel tsätiklientidel :P

3 thoughts on “Sügis

  1. eee, see offline värk on ju skypel juba iidamast-aadamast olemas? võiolen ma millestki valesti aru saanud? et nüüd jõuab teise tsätiklienti tekst KOHALE isegi siis kui see offlines on … või mis? :)

    tglt vist on praegu nii, et kui kirjutad tegelasele, kes offline on, siis ta saab su sõnumi kätte järgmine kord kui te _mõlemad_ online olete – nüüd siis kaob võrrandist see “mõlemad” ära?

  2. Telfiga võiks nii olla, et helistad, räägid jutu ära ja siis järgmine kord teine saab kuulata, kui online on. Nagu kõnepost või analoogia chatiga.

  3. w, jah, sõnumi kättesaamine eeldas, et saatja on sees. või kellegi kolmanda seesolekut, kui tegemist multitšätiga. see nüüd vaikselt muutub.

    Robert, a mis siin kõnepostiga vahet on?

Comments are closed.