0

“Tallinna tööbüroo esimene klient oli Edgar Savisaar”

Kahjuks eeldab pargivahi ametijuhend töökohustusi täites ärkvelolekut, seega peab E. jätkama tema võimetele vastaval töökohal…

Tõsisemalt. Uus tööbüroo asub Eesti Töötukassa büroost u 300m (kolmesaja meetri) kaugusel. Huvitav, milline riigiameti duplikaat luuakse järgmisena oma pehmesse partei-Vatikani? Ja millise järjekordse “positiivse lisaeelarve” eest?

Eile tegin ka seda valimiskompassi testi ja viskasin parteide lubadustele kergelt silma peale. REF on vastumeelne oma “majanduskasv iga hinnaga” ideoloogiaga, IRL oma “pereväärtustega”, SDE ja KE astmelise tulumaksuga, Rohelised Strandbergiga. Kristlikest demokraatidest ei oska ma üldse muud arvata, kui et nende nimi juba iseenesest on oksüümoron (ja nad tulid tulemustes viimaseks nii kui nii). Järele ei jäänud kedagi.
A muidu äge töö, Wass! :)

8 thoughts on ““Tallinna tööbüroo esimene klient oli Edgar Savisaar”

  1. Rahvaliidu ma unustasin lihtsalt ära. Mis omamoodi ka vastab küsimusele, kas ma valiks neid.

  2. Mingid KE kunagised väljapakutud astmelise tulumaksu skeemid olid sellised, et suhteliselt kõrgete palkade pealt oleks pidanud paarsada krooni juurde maksma. Vot selline paras teater on see (kusjuures ärgem unustagem, et meil on see mingis mõttes astmeline ka praegu). Ahjaa, valimiskompassis pole pea ühtegi minuarust olulist teemat, kõik on sellised ‘valimisteemad’, selline populistlik nurgast näkitsemine. Energeetika on ainuke sisuliselt esindatud teema, isegi immigratsioon (tööjõuimport) on ähmase ‘väljastpoolt Euroopa kultuuriruumi’ taha peidetud.

  3. Ma kardan, et kompassi ei saa teha täpsemat, kui kõikide kompassis väljatoodute teatud teemakäsitluse osas võetud seisukohtade täpsuse keskmine. Või siis isegi alamtase, mitte keskmine.

Comments are closed.