0
Oi, raisk, ma olen seda kaugushüppe hoovõturada trampinud omal ajal...

Müüa: BlackBird,Fly

Seoses kapirevideerimisega ja uue kaamera valmimisega (sellest mõni teine kord) on saadaval järgmine kaamera: BlackBird,Fly – übernunnu lomokas, millega olen teinud näiteks need pildid ja veel mingid, mis on kõvakettal ja külmkapis. Näeb välja nagu TLR ja pildistab 35mm filmile ruuduna, “tavalisena” või üle filmi servade.

Tehniline korrasolek: sensor on täpselt sama hea, peegel liigub täpselt sama hästi, ühe patareiga saab teha miljon pilti ;)

Vastu sügist võib tunduda tobe müüa, ent pimedus ei ole nii suur vaenlane midagi – tal on välgukontakt olemas.

Värv on… issand, ma ei tea, mis see on – tumemeresiniroheline? Vaadata-katsuda saab järgmine nädal, kui ma Tallinnas tagasi.

1 thought on “Müüa: BlackBird,Fly

  1. Kui Sa ülearu palju raha ei taha, siis võiks ta vahepeal enda kätte võtta ja pärast jälle edasi müüa. Kaua ju ei viitsi jännata sellise asjaga.

Comments are closed.