0
Elu maal/Maal...

Poolkõva ketas

Pole ime, et Ulsteris konflikt ei vaibu – kõrvallauas resideerunud Põhja-Iirimaa jalkafänne kuulates jäi esmalt mulje, et tegemist on Austraalia hollandlastega. Kottigi ei saanud aru, välja arvatud “fakkidest”, selge see, et lihtsam on üksteisele malakaga pähe taguda selmet diskuteerida.

Brew Dog on Dr!nki jõudnud, Tactical Nuclear Penguin (32%) kahjuks küll mitte, ent Punk IPA ja 5AM Saint on ka head. Trashy Blonde jäi järgmiseks korraks…

Nii, nüüd tagasi kõvaketaste põnevasse maailma – läpaka kettaga on suht hambad, tellisin SSD ära. Ja TimeMachine, tänu mu enese laiskusele, toimib tõelise ajamasinana ja juhatab mu tagasi 13. aprilli. Ent klišeesid kasutades: see ei ole veel kõik – nüüd hakkas meedia/bäkapimasinas üks ketas kolksuma ja kadus tagant ära. Ja ma ei mäleta, mis seal peal on.

Kuuseis selline?

4 thoughts on “Poolkõva ketas

  1. seda nimetatakse selleks, et kui midagi hakkab minema..siis läheb järjest köik korraga.

  2. Peale aastaid välistele ketastele jms variantidele backupide tegemist jõudsin järeldusele, et see on liiga tülikas ning ebakindel variant. Nüüd olen juba pea aasta mozy’t (http://mozy.ie/) kasutanud ja backupimine on mugav ja muretu. Kui just terabaitide kaupa ei pea andmeid backupima siis soovitan kindlasti mõnda online backup teenust kasutada.

Comments are closed.