0

Google, Peader

Tjah. Ma olen nüüd igal pool mujal juba nutnud, ent Google Readeri uuendus ei teinud teps miskit paremaks. Sest no tõesti, mehed, mis probleemi te lahendasite sellega, et tegite lugemisaugu _veel väiksemaks_, mh?

Tagasiside alternatiivide kohta on umbes sama nukker, kui viidatud “tjah” esitab – pakutakse valdavalt ainult Macile/iOSile sobivaid Google Readeri seljas elavaid installimist vajavaid eraldiseisvaid rakendusi.

9 thoughts on “Google, Peader

  1. Aga Bloglines ei ole ju tegelikult surnud? Kui need widget-vaated jms kinni panna, siis ei erine vanast rohkem kui ühe ülarea poolest. Alustuseks peab küll oma aadressid importima v sünkroonima vms.

  2. No ma ei tea, w, kas on mõtet kekata horisontaalset skrollimist nõudva pildivaatamisega? :)

  3. sa räägid lugemisest. big picture on enamvähem ainus pildivärgndus, mida ma vähegi regulaarselt jälgin – ja seal tuleb niiehknaa lahti klikkida :)

    aga, olgem ausad – ma olen sinuga tegelikult nõus – need metsingu spacinguga nupud võiksid märksa vähem laiutada. gmailil oli vähemalt mingi themendus, millega sai seda pisut koomale ajada, readeril pole sedagi..

  4. samas, suured, laia spacinguga nupud viitavad üsna üheselt sõrmega vajutamise (plaanidele)

  5. Readeril on ka mingid userscriptid olemas – ma kasutasin enne update musta taustaga asja, a hetke võtsin maha, kuna uuendused on paari kujunduselemendiga konfliktis.

    Lugemiseks nimetan ma seda sellepärast, et tegemist on Readeriga. Sa ju tead, et tegelikult ma ei oska lugeda, per se, ma vaatan lihtsalt pilte :)

Comments are closed.