0
Fuji FP-3000B eriti hea negatiivikandidaat ei ole...

3-2-1

Viisin Elisasse paberid sisse – vaatame, millal EMT helistab…

Miks? Well, mul oli uut paketti vaja – a) vanas oli ainult 30MB internetti, mille eest ma maksan b) rohkem kui Elisa piiramatu versioon. Kui ma asjasse natuke rohkem süüvisin, selgus, et mul on ka kõnealustustasu, minutihind on 50% kõrgem jms. Kõige viimasena, peale umbes tunniajast rapsimist, ilmnes, et EMT paketimajandus on nagu arvutikoostamine, kus iga juppi tuleb eraldi kaaluda ja siis veel vaadata, kas nad kokku ka käivad aga kokkuvõttes tuleb ikkagi kallim.

Odavama ent sisukama paketi valik võttis aega u 10 minutit. Selle aja sisse mahtus poodi sisenemine, poest väljumine, paberite täitmine ja näpuga näitamine, mis ma tahan.

Ei, noh, ma saan EMTst ka muidugi aru – ilmselgelt ei saa nad mängida ainult odavusele oma turusegmendis, ohtlik on mängida väidetele parimast kvaliteedist reaalselt nõõdetavate asjade osas… Ehk siis järgi jäävad Lugu ja väga segane hinnakiri, mis annab inimesele näiliselt uskumatu vabaduse… maksta rohkem asjade eest, mida ta võtab “igaks juhuks” ning lootus, et inimene ei analüüsi turuolukorda piisavalt tihti.
Vaevalt ma oleks EMTst lahkunud, kui nad oleks näiteks helistanud ja öelnud, et “Kuulge, meil selle 30MB asemel on nüüd odavam 250MB pakk, äkki võtate hoopis selle?”…

5 thoughts on “3-2-1

  1. Arvad, et 250MB oleks olnud piisavalt pikk kett? Pärast seda, kui ma olen pidanud mitmel korral korraga mitut arvutit läbi oma telefoni netti laskma, ma ise küll 250 otsas ei tahaks istuda.

  2. Kvaliteet või asi. Tegin aasta eest samasuguse sammu ja kolisin terve ettevõtte EMT-st Elisasse ära. Viimane pakkus täitsa ilma küsimata üle 20% madalamaid hindu, mis oli oodatav – aga siiamaani paneb mind pahaselt plärtsuma EMT-st pika lunimise peale saadud ja meid operaatorivahetusest hoidma pidanud “eripakkumine” – tähtajalise lepinguga (24 kuud), ainult meile, kõik hinnad senistest 5% kallimad.
    Seega mul nüüd samamoodi 30MB asemel piiramatu, boonusena saan kodus üle kümne aasta jälle mobiiliga rääkida.

  3. Et siis EMTis ikka vanaviisi… Kui ma 4 aastat tagasi sealt lahkusin, siis just sellepärast, et leidmata nende netilehelt oma minutihinda, helistasin EMTsse ja öelnud, mis pakett mul on, puhkes teenindaja naerma ja teatas siis, et seda paketti ei paku me juba aastaid ja vahetage see küll kohe soodsama vastu! Maksnud paar aastat absoluutselt haiget hinda lastega kodus istudes otsustasin, et Lugu ei ole seda siiski väärt:) p.s sa oled minu tookordse emotsiooni nii täpselt siin sõnastanud.

  4. Mul on hetkel vastupidine olukord kus EMT’st võtsin omale piiramatu kiiruse ja andmemahuga netipaketi ~6€ kuu eest kuid too pakett koristati hiljem kiirelt ära. Praegu peaks sama asja saamiseks maksma umbes-täpselt 5-6x rohkem :)

Comments are closed.