0

Ülevälja-wordpressing

Eilne postituste vahele fotolehtede lükkimine (WordPressi arhitektuur: posts vs pages) lõi ajutiselt navigatsiooni nii sassi, et pidin käppapidi koodi ronima… selleks et leida sealt oma vanad jupid, mis on üles ehitatud WP1.5 koodinäidiste baasil. Lõpuks ei osanudki muudmoodi olukorda lahendada, kui tegin häkina kasutatava baasipäringu enda ümber. Lisaks on WP3.3 installimisega lakanud töötamast mõningad pildipostitamise vidinad, korralikult ei funka uued vidinad jne.

Ehk siis tegelikult tuleks käesolev kujundusmall minema visata, võtta aluseks WP ametlik Twenty Eleven ja visata minema niipalju pluginaid kui võimalik. Samuti tuleks piltide ülespanek ja pisipildindus ümber panna Media Library funktsioonide peale. Häda aga selles, et paartuhat postitust oleks vaja ümber teha selleks.

Ja siis see pisiasi ka, et… millal? Ja miks?

Võib-olla peaks lihtsalt keelt vahetama :P

3 thoughts on “Ülevälja-wordpressing

  1. Pragmaatikuna ütleks, et tõsta see olemasolev blog kuhugi arhiivina üles ja alusta uut nullist.

  2. ma kunagi võtsin kätte ja kirjutasin välimuse nullist kokku. tegelikult sai algus suht edukalt tehtud, aga löpuni pole siiani viitsinud seda kirjutada. lihtsalt tulevad teised asjad ette ja sinna jääbki.

  3. Jah, Urmo, konks peitubki selles “aga löpuni pole siiani viitsinud seda kirjutada. lihtsalt tulevad teised asjad ette ja sinna jääbki.” :D

    Ma eile korra soperdasin ja vähemalt uute piltide üles laadimine on eelmise plugina asemel nüüd Media Library peal (mis tähendab, et ma võidan selles, et ei pea ise enam thumbe genereerima nagu enne). Huvitaval totakal kombel aga käivad WP “attached” ja “featured” pilt isemoodi loogikaid pidi…

Comments are closed.