0
Mingi põlemapistetav gaasijebilnik (eriti ilustatud pole, auto levels)

Peedist pesumasinale trummel :)

KORRALIKKE tootefotosid teeb professionaalne piltnik vastavate vahenditega varustatud stuudios. Kui toode on nii suur, et stuudiosse ei mahu, siis tullekse vastavate abivahenditega kohale. Odavat ja head asja ei ole olemas, seega pole vahet kuidas teed. (mammut)

Noh, s*** lugu… Kuna pilte on palutud ja eriti korralikud nad ei pea olema (lähevad veebi, eesmärgiks pole reklaamposter vaid “näe-selline-näeb-see-asi-välja”), siis tuleb hakkama saada kinnikaetud pardavälgu, ühe eraldi välgu (öö on, päevavalgust pole…), pooliku saapakarbi ja kardinaga… Hiljem lisandus kingituste pakkimiseks mõeldud paber.

Üsna mugav on otse arvutisse pildistada (USB), näeb suuremalt kohe. Jajah, ära kirtsuta midagi nina, pildid on vaja lihtsalt täna ära teha, see käib minu uneaja arvelt :)

Kõige olulisemaks osutus muide see kardin – teate, selline vanakooli läbipasitev tüll(?)kardin, mis pannakse päris kardina ja akna vahele. Päris ilusti peegeldab valgust tagasi :)

Veel, ülalolev tsitaat ja lingist lahtirulluv lõim kajastavad üsna ilusti ka seda, millised vastused tulevad, kui algaja (seekord mitte mina) foorumites midagi küsib…




Ilustamata pildid, jooned on karbi murdekohad, peaks minema kapist ühe A4 valge lehe otsima, siis ei pea neid pärast “eemaldama” (postituse põhipilt tehtud hiljem, mainitud pakkepaberiga taustaks)…


Paberileht lisatud, ent sellest hakkab teisel pool asuv ettekanne õrnalt läbi paistma…

Mõlemad põletid pidi uuesti pildistama, nad on siin valepidi :P


Tulemus peale mõningast “tausta parandamist” kingituste pakkepaberi valge poolega ja valguse hoolikamat vaatamist…


“Stuudio”

5 thoughts on “Peedist pesumasinale trummel :)

  1. See on tõsi küll, et täiesti uskumatutes tingimustes saab väiksematest asjadest suhteliselt korralikke tootefotosid teha. Valge kaardus papp taha ja külgedele vastavalt vajadusele must papp või sobiv valgusallikas.

  2. Au ja kiitus. Hästi töötav pea on omahinnas palju kallihinnalisem kui soetatud tehnika.

  3. See esimene pilt on peaaegu ideaalne. Mina ei näe küll midagi mille kallal viriseda võiks, võibolla mõni proff näeb. Nagu ma aru saan on järgmised pidid mõeldu illustreerima protsess mitte valmispildid. Teistel jah on need jooned ja pudeli puhul oleks taust veidi rohkem valgust tahtnud et välja põleda.

  4. see ‘gaasijebilnik’ võibki lühidalt nimetada sama nimega mis on seal firmanimeks…’priimus’ või siis ‘gaasipriimus’ (kui täpsem olla) ja siis eesti tõlkes ‘põleti’ või ‘gaasipõleti’.. :D

    (lihtsalt teadmiseks mõtlesin et kirjutan siia üles.. hea ju teada millega tegu.. :P)

Comments are closed.