0
"Ja siis oli ainult fan-fan-fan!"

Nahk lõhnab mõnusalt peale päikest

Reede ei ennustanud midagi toredat – hommikust saati oli suht imelik olla – pea uimane ja nahk oli numbrijagu väike ja hell. Algul panin selle magamatuse arvele, ent kui see õhtuks ära kadumise asemel külmavärinad lisas, tundus asi kahtlane. Kraad alla ja voila! +39 (emale ütlesin muidugi 38,9, muidu ei lase äkki teiste lastega õue mängima ;) ). Hommikul oli siiski ainult 38,1 ja õhtuks kadus vist seegi. Rada läbima siiski ei läinud.

A muidu oli tore – rahvast oli, üritus sujus (järgmine aasta tuleb küll kindlasti ka veepunkt teha), õhtul sai saunas sauna ja laudas diskot. Hunt Kriimsilma “Ma olen juht, ma olen autojuht…” kummitab siiani.

Pühapäev sai niisama maha mölutatud.

1 thought on “Nahk lõhnab mõnusalt peale päikest

Comments are closed.