0
"Tševo, ah!?"

Tuled kustu!

Alexander oligi, üsna etteaimatavalt, eepiline draama*, ent täitsa vaadatav.

Ja nüüd midagi teile, seltsimehed unetud. Imme Tabbane Rawum Unetuse Wassta TM:
Valage sisse vaikselt 5-6 õlut, jalutage teise kõrtsu, võtke seal kolm siidrit. Seejärel väike jalutuskäik kolmandasse kohta, kus esmalt tellige huvi pärast kokteilidelistist absinti. Olete arvamusel, et sellest on ka mingi kokteil tehtud. Eksite, lauale tuuakse puhas absint, mis haljalt jooduna meenutab tõenäoliselt ähmakest**. Loputage abindi maitse ja pisar palgelt Cuba Librega

Kõik etapid läbitud? Lugege aeglaselt sajani… Nägemist…

* eepiline draama – pikk, kohati lohisev, “suurem-kui-elu”, sisaldab pisarakiskujaid, ülepingutatult suurejooneline…
** – ähmake (ka õunakas) – jook, midavalmistatakse peamiselt õuntest ja serveeritakse sõrmkübarasuurustes klaasides. Maitse meenutab natuke õunu, natuke sügishommikut ja üsna palju puuriida alust. Ähmakesega saab lusikaid puhastada (“Kettamaailma teejuht“)

7 thoughts on “Tuled kustu!

  1. 10 points to “ähmake” :)
    Ei jõudnud veerandinigi soovitatust. Silmad kipitavad (suitsust, mida ma ei suitseta, küll aga kõik teised – ähmake).

  2. absinti juuakse sulatatud suhkruga, mis vaikselt läbi auguga lusika alkoholiklaasi imbub ja seal lahustub. Mis baaris teile puhast absinti toodi? ja muide, vavealt see üldse nn päris-absint oli, mingi kloon nagunii.

  3. no ütleme et minu kokteil kulges sootul segaselt.. pärast esimest kahte õllet või oli neid juba ka kolm.. krt seda teab tuli paar kiiret tequila ringi.. siis pudel veini kahepeale.. siis veel üks tequila ja paar kolm õlut.. ning lõpp on sama.. vaikselt sajani lugeda.. :P.. ja loota et hommikut ei tule.. (kes seda peavalu kannatab küll.. prr..tean küll et segamini pole hea aa no kes see siis sel hetkel mõtleb eksju.. )

    siinkohal sobib kenasti lause: inimene õpib kuni elab..

  4. minuteada eesti ei tohigi õiget absinti müüa, keelatud ainete nimekirjas need koirohtsed ingreedientsid..

    aga neid koopiaid jagub, Peranud vist tuntuim
    ..samas kokasisaldus colas keelati ära vist juba 1903, siiani joovad ja kiidavad (mina ka:P)

  5. kurat, tugevad olete! mulle piisaks juba natuke väiksemast kogusest õllestki ja sajani poleks vist üldse vaja lugeda. vähese trenni viga muidugi. ja meeldetuletuseks iseenesele ning hoiatusteks teistele – trenni ei tasu kunagi teha valge õllega! üldse tuleks mitte kunagi juua valget õlut korraga rohkem kui 1 ühik. see on üks kolehirmus asi! eriti järgmisel hommikul.

Comments are closed.