0
Ustav mõõdulint - pea kümme aastat kantud püksirihm...

Veel ühest kapist väljatulek ehk Varastati ämber pekki!

Oolrait, kuna väidetavalt olla juba tulemusi näha ja seega võib kaagutada, siis on aeg veel ühest kapist välja tulla:

Tere, mina olen Viljar ja ma olen alkoh… ma olen Kaalujälgija (©, ™, jpt. legaalähvardavad tunnusmärgid). Nüüdseks on “jälgitud” kaks kuud ja kaotanud olen kümme kilo (noh, peale eilset pimms-ploomiliköör-beilis-beilis-beilis(loop)-caipirinha ehk veidi vähem, ent sinna ligidale ikka).

Tuleb välja, et
– meestel on jälgimine IMHO üsna lihtne (tänu suuremale punktiarvule e. lubatud toidukogustele),
– süsteem üldiselt on kergesti hoomatav ja vaheldusrikkust soosiv
– igasugused light tooted on meil üsna söödavad (erand: vältige 1,5% piima, rõvemagus on, samas 0,05% “lubjavesi” on aga üllatavalt joodav),
– nälga või “janusse” ei jää…

Kaalulangus on seni tulnud puhtalt toitumisharjumuste muutmise ja koguste vähendamise arvelt, trenni ei ole kahjuks juba üle poole aasta mitte mingisugust teinud… Samas varsti hakkab langetamine ilmselt raskemaks minema, kuna kiired tulemusi näeb alustades, mingist hetkest tuleb iga kilo eest rohkem “võidelda”, mis mõjub muidugi psühholoogiliselt frustreerivamalt. Oh, ja grilli-õlle-jäätise hooaeg tuleb peale (jah, ma kavatsen ka sel suvel su grillliha ära süüa ja õlled ära juua – võibolla rohkem kanale rõhku pannes ja kaheksa õlle asemel kolm juues, ent ikkagi).

Enivei, kümme maas, viisteist veel… Rannahooaeg 2008 – vatš aut, hier ai kamm!

23 thoughts on “Veel ühest kapist väljatulek ehk Varastati ämber pekki!

  1. ja Itaalia oma ciabattade-pastade-pizzade-veinidega-jätkaiseloetelu on takistusjooksu üks olulisematest etappidest…

  2. minu Itaalia-kogemus: 7 päeva, pluss 3 kilo ;P

    Aga – Way to go, Sepp!
    Aplaus : )
    Minust korrektset kaalujälgijat ei saaks, kuna olen parandamatu edonist.
    Testitud.

  3. Talvisel ajal kaalujälgimist lihtsustab muidugi see, kui hommikuti tund või paar akna taga rippuda. Tihastele peki panemine, avardatud piiridega.

  4. Rasvata kodujuust rasvata magusa jogurtiga on valgupomm, mis võiks ka kaalujälgijale sobida. Maitsestamata jogurtiga ilmselt oleks halb. Meieri vanilliga rasvata kohupiim ka rokib:), Tere oma on kahtlane.

    Edu teel feimi, sulli ja seksi poole.

  5. Toivo, ei tea ja ei üritagi uurida. Päris lolliks ei tasu ka igasuguste kampaaniatega minna. Ma usun, et isegi mu ema ei sooviks ,et must tõsiuskilk täiskarsklane saaks :)

    Marek, pärast lähevad kosmeetikuarved vist suureks, sest tihaserajakad ilmselt ei tee ühtlast, siledat tööd…

    Rivo, eks ma pean siis prioritiseerima. Mul on päevas tarbida 30 punni. Pudel veini on ca 7p., seega oleks päevamenüü 4 putlit veini ja lõik ciabattat (või 4 musta oliivi). Pole probleemi :P

  6. Kõige masendavam on asja juures tegelikult see, kui pooleli jätta.. kaotatud kilod tulevad kolinal tagasi (omal nahal järgi testitud).
    Aga (üle?)möödunud aasta parim meeskaalunälgija võttis alla 80 kilo kui mu mälu mind ei peta:P
    Aga edu sel keerulisel teel.. küll ma ka kunagi selle uuesti ette võtan ;)

  7. oh, änks. ma sain kümme maha ja siis kolisin tallinna ja enam ei viitsinud.
    ülicool on see. eksju. naljakas, et töötab. mäletad, esimene kord olid skeptik, kindlasti on see mingi pettus…? ja siis nädala pärast kaalule astudes: oh imet. oli ju nii? :)

  8. Kõige permanentsem kaalulangetamise viis on siiski lasta endal midagi ebavajalikku küljest ära kaksata. Näiteks pimesool või miskit. Omast kogemusest võin kinnitada, et eemaldatud ussjätke + paar päeva tilgutite all langetab mõne päevaga kaalu nii mis mühiseb.

    PS – hakka aegsalt varuma raha uute riiete jaoks, kui sa just kuskilt osavat kahandajat-rätseppa ei leia.

  9. Aplaus! Järgmine samm on osta rulluisud ja liituda Tartu-tiimiga Kõrveküla ringil;)

  10. Aga mina vaatasin täna EuroSpordi pealt mingit võistlust ja täitsa spordi isu tuli korraks. Kohe hakkan TV 1000 pealt _mingit filmi_ kah vaatama :-)

  11. sa hakka parem suitsetama, praktilised katsed kinnitavad veenvalt, et ca 2 pakki sigarette päevas võrdub veerand tsentneri rasvaga. selle kontrollis üks mu kamraad läinud aastal omal nahal järele – loobudes täielikult esimesest, saavutaski umbes kolmveerand aastaga teise.

    ise ma paiknen omaenda hinnangul “esteetilisest normist” tosinkond kilo “sealpool”, aga paraku ei suuda ka kuidagi sundida end oluliselt üle paki päevas sisse kimuma. vähem jälle kah ei julge… ;)

  12. aplaus tõesti. ja tulemused on NÄHA. ma vaatasin paari päeva eest, et näe, Sepp na kõhnaks jäänud. ei taibanud seda kuidagi KJ grupikesega siduda. tubli!!!!!!!!!!

  13. oo,tere tulemast klubisse. tubli oled! innustad mind veel neid kolme kilo maha võtma, mis mahavõtmist tahaksid.

  14. neid sepa edusamme näeb iga päev oma silmaga.. kuidas keha kitseneb ning naeratus näol suureneb… väga hea vaadata kohe.. (bow)

    edu teel feimi, sulli ja seksini!

  15. Kaarel, geniaalne. olingi siiani piinelnud, kuidas seda suht kasulikku, ent maitsetut massi tarbida.

  16. Clap-clap!! N2ita pilti:)
    PS. no kaal ikka k6igub yles-alla k6igil paari kilo ulatuses, see suht paratamatu, aga ei pruugi tulla kilod tagasi – see on k6ik enda teha. kui j22d s88ma uute toitumisharjumuste j2rgi, ei tule midagi tagasi, aga muidugi kui vana elu tagasi “v6tad”, tulevad ka vanad kilod uuesti. Loogiline ju!

  17. fänkju-fänkju :D

    Daki, skeptiliselt suhtun ma pigem igasugu “imeainet” sisaldavatesse dieetidesse, millel minu arusaamist mööda ei ole selget teaduslikku alust… olgu see “imeaine” su veregrupp, mingi vähetuntud vetikas või teatud ahvi eesnäärmeõliekstraktitõmmiseleotis. KJ on selles osas hoomatavam – söödud energiahulk üritatakse kontrolli alla saada, imetulemusi a la 17 kilo kahe nädalaga, ei lubata. suht loogiline…

  18. jessas, sepp, ma ei pruugi sind ju siis enam ära tunda, kui Mustamäel vastu tuled. kusjuures mul on tõsised kahtlused, et ma polegi sind viimastel kordadel ära tundud, lihtsalt jääd uuel kujul kahe silma vahele.

  19. sisses88dav versus kuluv arvestamine on vahva. ma kasutan kaloreid, igal asjal tasuta peal mitte nagu punktid.. tulemused rokivad samuti!
    ja seda et kui kaasarvestajaid n2ha tahad siis kaalukad.ee on v2ga m6nus koht.

Comments are closed.