0
Kamp ekstreemspordi põhitegelasi: peakorraldaja HP, Kaarsild ja juhtmikrofon EP

Ekstreemsport

Muide, Kevadpäevade kavas olnud Ekstreemspordi galerii sai üles mingi hetk. Eks teised – Karsumm, paadiralli jms – tilgu ka millalgi järgi. Tundub, et minu katik sai võrreldes mõnega väga vähe vatti. Samas – tema pildid on juba üleval – seega tuleks üle vaadata järeltöötluse ja avalikustamise töövoog…

Spordist veel – kutsuks teidki sportima sõprade korraldatavale sündmusele :) Nimelt toimub 18. juunil jooks/käimine ümner Põhja-Eesti kõrgeima tipu – Emumäe. Distantsideks on 6km jalutuskäik või jooks ja 10km jooks. Info ja registreerimine: klikka “pännerile”

Muide, 9. mai üritused ei lõppenud teps mitte selle kuupäeva sees – kui ma peale südaööd sealt mööda läksin, oli ca 20 inimest veel aktsioonis – kes sättis küünlaid, noored laulsid, paar tsikki pildistasid korralikult statiiviga.

Põmst ei ole mul midagi selle tähistamise vastu – kes sõdisid, elasid läbi midagi sellist, mida meist enamus ei kujuta ettegi. Ent see, et sinan viidi klassidega lapsi – see on õõvastav kuidagi…

One thought on “Ekstreemsport

  1. Emumäe jooks – päris lahe üritus. radade kaart ei paljasta aga selle jooksu tõelist kirstunaela: viimast pikka pikka, kas ma juba mainisin, et pikka, tõusu. aga eks ta sellepärast olegi ju mäejooks ;)

Comments are closed.